BESCUITS I MAGDALENES

COCA DE MANDARINA

de febrer 24, 2018 Clara Amblesmansalamassa 8 Comments

En plena època de mandarines, una bona opció de fer un bescuit una mica diferent.  Súper sucós i amb molt de gust de mandarina. Molt recomanable,  jo ja l'he fet vàries vegades.

Ingredients:
-3 Ous L
-175grs Sucre Morè
-175grs Farina Espelta
-3 Mandarines senceres
-1 Cdta Llevat
-1/2 Got oli oliva suau

Triturem tots els ingredients alhora. Les mandarines van amb la pell, només les hem de rentar i treure els culs.
Posar la mescla en un motlle i coure al forn a 175° uns 30'.
Més fàcil impossible...us animeu?

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Como te ha quedado este pastel guapa!! esta para llorar por un trocito, te ha quedado de infarto un pastel sano y delicioso para una merienda...Bess

    ResponElimina
  2. Aprofitem les mandarines! Els cócs amb elles queden boníssims! Fan una oloreta...
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  3. m'encanten els bescuits amb toc de cítric! i la mandarina és tan "senyora" oi?? deu estar bonissim!!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest queda ben sucós i amb molt de gust a mandarina. I si a sobre l'acompanyes amb una cobertura de xocolata...

      Elimina
  4. Molt bo, m'agrada molt fer servir cítrics a les postres. Les mandarines tenen el punt perfecte entre àcid i dolç. Boníssim!
    Marta

    ResponElimina