BESCUITS I MAGDALENES
COCA DE MANDARINA
En plena època de mandarines, una bona opció de fer un bescuit una mica diferent. Súper sucós i amb molt de gust de mandarina. Molt recomanable, jo ja l'he fet vàries vegades.
Ingredients:
-3 Ous L
-175grs Sucre Morè
-175grs Farina Espelta
-3 Mandarines senceres
-1 Cdta Llevat
-1/2 Got oli oliva suau
Triturem tots els ingredients alhora. Les mandarines van amb la pell, només les hem de rentar i treure els culs.
Posar la mescla en un motlle i coure al forn a 175° uns 30'.
Més fàcil impossible...us animeu?
Como te ha quedado este pastel guapa!! esta para llorar por un trocito, te ha quedado de infarto un pastel sano y delicioso para una merienda...Bess
ResponEliminaLa verdad es que en casa triumfa!!
EliminaAprofitem les mandarines! Els cócs amb elles queden boníssims! Fan una oloreta...
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
Si, perfecte per eliminar els excedents...;)
Eliminam'encanten els bescuits amb toc de cítric! i la mandarina és tan "senyora" oi?? deu estar bonissim!!! petons
ResponEliminaAquest queda ben sucós i amb molt de gust a mandarina. I si a sobre l'acompanyes amb una cobertura de xocolata...
EliminaMolt bo, m'agrada molt fer servir cítrics a les postres. Les mandarines tenen el punt perfecte entre àcid i dolç. Boníssim!
ResponEliminaMarta
Són ideals!!
Elimina