DOLÇOS SALUDABLES,

PASTÍS DE MONIATO

d’octubre 27, 2016 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

M'encanta la tardor i tot el que implica. Passejar pel poble tenyit de colors ataronjats, els vespres a casa amb la llar de foc encesa, les cantanyes,...i com no també els moniatos!
Normalment els fem a la brasa o al forn i ens els menjem tal qual, però aquesta vegada he anat una mica més enllà i he fet un pastís. És de textura suau, semblant a un pastís de formatge, no és excessivament dolç, així que els més llaminers el podeu acompanyar d'una mermelada o una mica de nata si voleu.



 Ingredients (motlle rodó 20cm):
-385grs Moniato a la brasa
-1 Got de Llet S/lactosa
-4 Ous L
-100grs Sucre Morè
-1 Cdta canyella

Posem tots els ingredients en un bol i ho batim bé amb la turmix fins a obtenir un puré homogeni.
Aboquem la massa al motlle, prèviament engreixat amb una mica d'oli o folrat amb paper de forn, i ho coem a 180º durant uns 25'.
Desmotllem i deixem refredar.


Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Quina bona pinta! A casa no en som gaire de moniatos, però d'aquest pastís si que en menjaria un bon tall! A gaudir d'aquests dies! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Quin goig que fa aquest tall. Ens haurem d´animar a cuinar més amb al moniato.Deliciós!!! Petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que a mi m'encanta, tant dolç com salat.

      Elimina
  3. Nunca cociné boniatos y tampoco los he probado, se ve un pastel delicioso, estaría impresionante reina, solo con verlo y en este día frío apetece un buen trocito para tomar con el café de la tarde...Bess

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es muy dulce pero a mi me ha gustado mucho. Me encanta el moniato, sea como sea!

      Elimina