VERDURES LLEGUMS I OUS

TRUITA DE PATATES, CARBASSA I CEBA

de març 03, 2016 Amblesmansalamassa 8 Comments

M'encanta la truita de patates, i ves per on que és una recepta que no faig gairebé mai. Avui, mentre trossejava una carbassa gegant, que fa dies que dóna voltes per la cuina, m'ha vingut al cap fer una truita amb carbassa, ja que l'altre dia m'ho va comentar una companya i em va agradar molt la idea.
M'he posat mans a la massa i aquí el resultat. No decepciona, molt molt bona.
A més a més, així trenco la ratxa de receptes dolçes, que ja feia temps que no en publicava una de salada...



Ingredients (2 truites de 20cm):
-500grs Patates
-350grs Carbassa
-2 Cebes mitjanes
-8 Ous
- Sal
-Oli d'oliva

Pelem i trossejem les patates, la carbassa i la ceba. En una paella amb oli d'oliva, ho fregim tot a foc mig durant uns 20' fins que la patata estigui feta.
Ho traiem del foc i ho posem a escòrrer en una safata amb paper de cuina, per treure l'excès d'oli.
En un bol batim els ous amb una mica de sal. Incorporem la patata, carbassa i ceba i ho mesclem bé amb una forquilla.
Posem un rajolí d'oli en una paella de 20cm i quan sigui calent, aboquem la meitat de la massa. Coem durant uns minuts, li donem la volta i acabem de coure fins que sigui feta la truita.
Repetim el procediment amb la massa restant i voilà...dues truites com dos sols!
Bon profit!



Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. A mi encara em costa un mica la carbassa en plats salats; aquell puntet dolç....i tant que m'agrada per receptes dolces! Però m'atreviria amb la teva recepta de truita. Una bona d'integrar aquesta verdura en plats salats! Prenc bona nota! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai doncs a mi m'encanta, encara que és veritat que si et passes pot donar un punt massa dolça als plats! Una abraçada

      Elimina
  2. A mi encara em costa un mica la carbassa en plats salats; aquell puntet dolç....i tant que m'agrada per receptes dolces! Però m'atreviria amb la teva recepta de truita. Una bona d'integrar aquesta verdura en plats salats! Prenc bona nota! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo gairebé sempre la utilitzo per fer coses salades!

      Elimina
  3. Carbassa!!! M'encanta!! I aquesta truita té una pinta estupenda!!! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Oléeeee !!! Qué tortilla más rica !!!
    Buen fin de semana
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina