PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

PASTEL CORDOBÉS

de maig 03, 2016 Clara Amblesmansalamassa 12 Comments

L'altre dia va ser l'aniversari d'una companya de feina, que és cordobesa, així que vaig fer aquest dolç típic d'allà per sorprendre-la amb un detallet de celebració.
Si es fa amb pasta de full comprada és súper ràpid de fer i el resultat és boníssim.

Ingredients:
-2 Planxes Pasta full
-1 Llauna cabell d'àngel (440grs)
-1 Ou
-Atmetlla filetejada
-Sucre glas

Posem una planxa de pasta de full a una safata de forn. Punxem amb una forquilla i tot seguit posem el cabell d'àngel per sobre, repartint-lo bé per tota la superfície. Tapem amb l'altre pasta de full (que també haurem punxat), pintem amb ou batut i decorem amb atmetlles filetejades.
Fornejem 30' a 180º.
Deixem refredar i ho espolvorejem amb sucre glas.



Potser també t'interessa...

12 comentaris:

  1. M'encanta aquesta coca, i no sabia pas que era típica cordobesa!! jo la faig per Sant Joan quan no vull complicar-me la vida, només que sense empolvorar amb sucre llustre. Qui en tingués un trosset ara mateix ;)

    ResponElimina
  2. Si, aquí li diuen així, encara que és veritat que a molts llocs es fa. Sigui d'on sigui...és boníssima oi??

    ResponElimina
  3. Ohhhh!! pero que elicia y que bien te ha quedado, esta que se sale, en mi casa no duraría ni un minuto, trocito a trocito y en un plis esta lista jeje, que corte, ahora mismo me zamparía un buen pedazo.....Bess

    ResponElimina
  4. M'agrada molt aquesta coca i la faig sovint, però no sabia que era típica de Córdoba! si què saben els cordobesos!!! petons

    ResponElimina
  5. Pim pam, no cal complicar-se la vida i queda deliciós, o si més no, la pinta la fa... Un pecat a aquesta hora de berenar...
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, a vegades les coses senzilles són les més bones oi?

      Elimina
  6. És que la pasta de full precongelada és un dels invents del segle. El que no sabia és que aquesta delícia era típica de Còrdova. Per cert, llàstima que no estiguis més a prop per venir a la trobada. M'hagués agradat molt que haguessis pogut venir! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que és ben cómoda si....A veure si a la propera!!!

      Elimina
  7. Un dolç genial! I m'apunto a la majoria: jo tampoc sabia que era típica de Córdoba! Però vaja, sigui d'on sigui jo me la menjava ja!!😀
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si...d'on sigui és el de menys...jiji...mentre sigui bona!

      Elimina