PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS
Si es fa amb pasta de full comprada és súper ràpid de fer i el resultat és boníssim.
PASTEL CORDOBÉS
L'altre dia va ser l'aniversari d'una companya de feina, que és cordobesa, així que vaig fer aquest dolç típic d'allà per sorprendre-la amb un detallet de celebració.Si es fa amb pasta de full comprada és súper ràpid de fer i el resultat és boníssim.
Ingredients:
-2 Planxes Pasta full
-1 Llauna cabell d'àngel (440grs)
-1 Ou
-Atmetlla filetejada
-Sucre glas
Posem una planxa de pasta de full a una safata de forn. Punxem amb una forquilla i tot seguit posem el cabell d'àngel per sobre, repartint-lo bé per tota la superfície. Tapem amb l'altre pasta de full (que també haurem punxat), pintem amb ou batut i decorem amb atmetlles filetejades.
Fornejem 30' a 180º.
Deixem refredar i ho espolvorejem amb sucre glas.
M'encanta aquesta coca, i no sabia pas que era típica cordobesa!! jo la faig per Sant Joan quan no vull complicar-me la vida, només que sense empolvorar amb sucre llustre. Qui en tingués un trosset ara mateix ;)
ResponEliminaSi, aquí li diuen així, encara que és veritat que a molts llocs es fa. Sigui d'on sigui...és boníssima oi??
ResponEliminaOhhhh!! pero que elicia y que bien te ha quedado, esta que se sale, en mi casa no duraría ni un minuto, trocito a trocito y en un plis esta lista jeje, que corte, ahora mismo me zamparía un buen pedazo.....Bess
ResponEliminaJiji, aquí no duró ni un día....
EliminaM'agrada molt aquesta coca i la faig sovint, però no sabia que era típica de Córdoba! si què saben els cordobesos!!! petons
ResponEliminaJa et dic jo que si...jajaja!!!
EliminaPim pam, no cal complicar-se la vida i queda deliciós, o si més no, la pinta la fa... Un pecat a aquesta hora de berenar...
ResponEliminaMarta
Si, a vegades les coses senzilles són les més bones oi?
EliminaÉs que la pasta de full precongelada és un dels invents del segle. El que no sabia és que aquesta delícia era típica de Còrdova. Per cert, llàstima que no estiguis més a prop per venir a la trobada. M'hagués agradat molt que haguessis pogut venir! Un petonet!
ResponEliminaLa veritat és que és ben cómoda si....A veure si a la propera!!!
EliminaUn dolç genial! I m'apunto a la majoria: jo tampoc sabia que era típica de Córdoba! Però vaja, sigui d'on sigui jo me la menjava ja!!😀
ResponEliminaPetons
Si...d'on sigui és el de menys...jiji...mentre sigui bona!
Elimina