MERMELADES I CONSERVES

MERMELADA SENSE SUCRE

d’octubre 01, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aquí us presento una recepta de mermelada sense sucre, apte per fer amb la fruita que us vingui de gust; prunes, kiwis, maduixes, mores, figues, préssecs, albercocs,...

Ingredients:
-1 kg de fruita
-300ml xarop d'atzavara
-Suc de mitja llimona i alguna pell
-2 cullerades de postres d'Agar-agar

Coem la fruita entre 20' i mitja hora, (amb pell o sense, segons la fruita), juntament amb el suc i la pell de llimona. Passem per la batidora i afegim el xarop d'atzavara . Barrejem l'Agar-agar amb una mica de líquid i l'agefim a la fruita, deixant-ho al foc uns 10' més.
Ficar en pots, prèviament esterilitzats, i reservar-ho a la nevera o ho podem bullir al bany maria.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: