MERMELADES I CONSERVES

MERMELADA DE PEBROT VERD

de setembre 26, 2013 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

M'encantes les mermelades!!! Aquesta vegada ha tocat de pebrot verd, ja que m'en havien regalats molts.

Ingredients:
-3.200kg pebrots verds
-2kgs sucre
-1 got d'aigua
-Suc d'una llimona

Començem netejant i tallant el pebrot a trossos. El sofregim amb una miqueta d'oli d'oliva, just perquè no s'ens enganxi a la cassola. Quan ja estigui a mitja cocció li afegim l'aigua, el sucre i el suc de llimona. Ho deixem a foc mig uns 15' i després ho passem per la batidora per aconseguir un puré. Ho tormen a ficar al foc fins que espessi i agafi la textura que ens agradi

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Pues mira: nunca hemos comido mermelada de pimiento verde ni la hemos hecho, pero nos parece una idea estupenda. Tiene que estar riquísima.
    Gracias por compartir.
    Besos.

    ResponElimina
  2. Está buenísima!!!! Sobretodo acompañada de un buen queso....

    ResponElimina