PANS I PASTISSOS SALATS

QUICHE DE FIGUES, ESPÀRRECS I CEBA CARAMELITZADA

de setembre 24, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients:
-1 pasta de full
-6 ous
-1 got i mig de llet
-10 figues mitjanes
-3 cebes
-5 cullerades de sucre
-200grs espàrrecs verds
-200grs formatge Reblochon
-Sal
Començarem caramelitzant la ceba. La tallarem a tires llargues i la sofregirem una mica amb oli d'oliva. Al cap de 2 o 3' li afegim el sucre i la deixem a foc lent durant aproximadament 1 hora fins que la ceba vagi agafant un color marró ( de caramel).
Tallem els espàrrecs i pelem i tallem les figues. Batim els ous i els hi afegim la llet, els espàrrecs, les figues i la ceba. Fiquem sal al gust i ho aboquem tot al motlle que haurem forrat amb la pasta de full.
Trossejem el formatge i li col.loquem per sobre de la barreja.
Fornejem uns 35' a 180º.
Queda una barreja molt especial, bastant dolça. Us animo a provar-ho!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: