POSTRES DE CULLERA

MOUSSE DE XOCOLATA NEGRA

de setembre 17, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (6 copes):
-200 grs xocolata negra
-4 ous
-2 cullerades de mantega
-240ml nata postres
- 2 cullerades sucre glas
-2 cullerades sucre
-2 cullerades ron
-Nata per muntar
-Fideus de xocolata
-Sal

Trossejem la xocolata i la desfem amb la mantega.
Batim els rovells amb el sucre fins a formar una crema espumosa. Tot seguit muntem les clares a punt de neu amb un pessic de sal.
Barrejem la nata amb el sucre glas i ho mesclem amb les clares. Per una altra banda juntem la xocolata amb els rovells i ho afegim tot a la mescla anterior. Per últim tirem el ron i remenem bé.
Servir la mousse en copes, deixar refredar i ficar a la nevera.
Podem servir-ho acompanyat de nata o el que volguem!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: