CARNS I PEIXOS,

CALAMARS AL VI BLANC

d’octubre 03, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (2 persones):
-2 calamars grans (400grs)
-1/2 got de vi blanc
-1/2 got d'aigua
-1 ceba petita
-3 atmetlles torrades
-1 all
-Julivert
-Pebre vermell
-Safrà
-Sal

Netejem els calamars i els tallem a rodanxes. Piquem la ceba ben fina i la sofregim una mica. Quan començi a dorar-se afegim els calamars, el julivert picat, el pebre, la sal, el vi i l'aigua.
En un morter piquem les atmetlles, el safrà i els alls i ho tirem tot a la cassola amb els calamars.
Tapar-ho i deixar-ho coure lentament fins que els calamars siguin tendres.
Ho podem acompanyar amb arròs.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: