PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

MILFULLES DE CREMA I GERDS

d’octubre 06, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients ( 2 persones):
-1 làmina pasta de full
-1/2 l llet
-3 rovells 
-2 cullerades de maizena
-125grs sucre
-1 branca canyella
-Gerds, navius i cireres 
-Sucre per cremar

Començarem fent la crema. 
Escalfem la llet, juntament amb la canyella, i la reservem. Batim els rovells amb el sucre i ho barrejem amb la llet calenta. Ho posem a foc lent, sense deixar de barrejar i hi afegim la maizena. Coure fins que espessi i agafi la textura desitjada.
Mentrestant, tallem la pasta de full en 6 trossos i la fornejem fins que estigui dorada. (uns 15' a 180º).
Fiquem una base de pasta de full i a sobre posem la crema amb una màniga pastissera, cobrint tota la pasta. Tirem una mica de sucre per sobre i el cremem amb un bufador. Posem a sobre navius i gerds una altra capa de pasta de full. Seguim els mateixos passos que en el primer pis i decorem amb la fruita que tinguem.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: