BESCUITS I MAGDALENES,

MADELEINES DE SÈGOL I MANGO

d’abril 26, 2016 Clara Amblesmansalamassa 9 Comments

Últimament m'he aficionat al mango, desde que una amiga em va portar un tros de bescuit que estava per llepar-se els dits, precisament fet amb aquesta fruita. Desde llavors ja he fet dos o tres bescuits, i ara he optat per fer aquestes madeleines, utilitzant també una farina de sègol Eco que em van regalar fa un temps. A més a més no porta làctics ni refinats, així que és ideal per intolerants a la lactosa i una opció una mica més saludable per als nostres esmorzars o berenars.


 Ingredients (40 unitats):
-2 Ous L
-125grs Farina Sègol Integral Eco
-125grs Sucre Integral de caña
-1 Got Suc de taronja
-1/4 Got Oli d'oliva suau
-1/2 Cdta Llevat químic
-1/2 Cdta Bicarbonat
-200grs Mango triturat
-25grs Nous

Batim els ous amb el sucre fins que augmenti una mica el volum. Afegim el suc de taronja i l'oli. Tot seguit incorporem, sense parar de remenar, la farina amb el llevat i el bicarbonat.
Pelem i trossejem el mango, i amb l'ajuda d'una forquilla el triturem una mica. No cal deixar-lo com un puré, però si ben aixafat perquè es reparteixi bé amb la massa.
Mesclem el mango i les nous picades a la massa anterior i ho remenem bé perquè quedi tot ben integrat.
Engrassem el motlle de les madeleines amb una mica d'oli i coem durant 15-20' a 175º.
Traiem del forn i deixem reposar 5' abans de desmotllar. Deixar refredar a sobre una reixeta i guardar en un recipient hermètic.


Potser també t'interessa...

9 comentaris:

  1. Aqueste madeleines fan molt bona pinta. m'apunto la recepta per fer-las

    ResponElimina
  2. Tinc un motlle de madeleines per estrenar, i aquests tan saludables serien una molt bona opció!! un petó ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'encanten, queden amb una forma ben xula oi?

      Elimina
  3. M'agrada molt aquesta recepta! Primer perquè pots fer servir una farina com la de sègol que trobo que dóna un punt molt bo a qualsevol preparació que facis amb ella; i després la fruita, perquè penso que es pot substituir per altres com la carbassa, per exemple. Me'n duc la recepta cap a casa! Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, li pots posar poma,pera, plàtan...el que vulguis. A mi m'encantes les magdalenes amb fruita!

      Elimina
  4. Que bones i que sanes!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. Que bones i que sanes!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina