PASTA ARRÒS PATATES I GRANS
És molt fàcil de fer, i amb pocs ingredients tens un plat ben complet.
ENSALADILLA DE LLAGOSTINS
Ho reconec...m'encanta l'ensaladilla en totes les seves versions!!! Aquesta la vaig provar fa temps, i em va encantar, per la seva senzillesa però alhora el gust potent a llagostins.És molt fàcil de fer, i amb pocs ingredients tens un plat ben complet.
Ingredients (3-4 persones):
-800grs Patates
-450grs Llagostins crus
-2 Cebes petites
-2 Ous durs
-2L Aigua
-Sal
-Oli d'oliva
-Orenga
Traeim el cap dels llagostins i els posem a bullir amb l'aigua i una mica de sal, durant uns 8-10'.
Colem i reservem el caldo.
Pelem i trossejem les patates i les posem a coure amb el caldo dels llagostins durant 25'. Els últims tres minuts afegirem els llagostins pelats.
Escòrrer les patates i deixar-les refredar.
Piquem les cebes i els ous i ho afegim a les patates. Amanim amb una mica d'oli, orenga i sal i reservem a la nevera fins al moment de servir-ho.
Si ho preferiu ho podeu acompanyar d'una mica de maionesa.
No els havia fet servir mai en ensaladilla; sempre posem tonyina. A vegades només cal fer una petita variació en una recepta per descobrir tot un pla ben deliciós! Petonets!
ResponEliminaDoncs si!! Els petits canvis són poderosos...jiji
EliminaNo recordo la darrera vegada que vaig ensaladilla! Fa segles! Però era de les tradicionals. Em sembla que no he nenjat mai ensaladilla amb peix o marisc: molt interessant!😀
ResponEliminaBon dia!
Prova-ho! Ja veuràs que bo...i ben facilet!!
EliminaA mi també m'agrada molt l'ensaladilla! i aquesta versió amb llagostins ha d'estar més que bona! un petó.
ResponEliminaSi, i ara ve molt de gust ja amb la caloreta, oi??
Elimina