POSTRES DE CULLERA

ESCUMA DE IOGURT

d’abril 13, 2016 Clara Amblesmansalamassa 8 Comments

Ja fa molt de temps que no utilitzo el sifó, així que he decidit desempolvar-lo i fer aquesta recepta, que és ben fàcileta i no per això menys bona.
De gust molt suau, ha agradat molt a casa!



Ingredients( 6 unitats):
-300grs de Iogurt Casolà
-100ml Nata postres
-50grs Sucre Morè
-1 Cdta Vanilla
-Fruites vermelles

Barrejem el iogurt, la nata, el sucre i la vainilla. Ho batim bé i quan estigui tot ben mesclat ho aboquem a dins del sifó.
Posem dues cárregues d'N2O al sifó, movem enèrgicament amunt i avall  i ho deixem a la nevera durant 30'. (Jo sempre el deixo de cantó, mai dret).
A l'hora de servir, tornar a moure amb força. Jo he optat per servir-ho en gotets, acompanyat de fruites vermelles (les he utilitzat congelades)

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Aquesta proposta m'encanta i la faig sovint...però batent el iogurt ja que no tinc sifó...no queda escuma però amb les fruites vermelles el iogurt batut ens agrada molt
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. La combinació m'agrada molt! amb o sense sifó segur que està bo! bona setmana!

    ResponElimina
  3. Un postre senzill però d'aquests que sempre triomfen, oi? Fa molt goig, un petó!

    ResponElimina
  4. A casa també tenim el sifó una mica abandonat, però cal reconèixer que amb poca cosa pots muntar unes postres fantàstiques, d'aquelles de dia festiu! I a més lleugeres i saludables si les prepares amb iogut. Un petonet!

    ResponElimina