POSTRES DE CULLERA
De gust molt suau, ha agradat molt a casa!
ESCUMA DE IOGURT
Ja fa molt de temps que no utilitzo el sifó, així que he decidit desempolvar-lo i fer aquesta recepta, que és ben fàcileta i no per això menys bona.De gust molt suau, ha agradat molt a casa!
Ingredients( 6 unitats):
-300grs de Iogurt Casolà
-100ml Nata postres
-50grs Sucre Morè
-1 Cdta Vanilla
-Fruites vermelles
Barrejem el iogurt, la nata, el sucre i la vainilla. Ho batim bé i quan estigui tot ben mesclat ho aboquem a dins del sifó.
Posem dues cárregues d'N2O al sifó, movem enèrgicament amunt i avall i ho deixem a la nevera durant 30'. (Jo sempre el deixo de cantó, mai dret).
A l'hora de servir, tornar a moure amb força. Jo he optat per servir-ho en gotets, acompanyat de fruites vermelles (les he utilitzat congelades)
Aquesta proposta m'encanta i la faig sovint...però batent el iogurt ja que no tinc sifó...no queda escuma però amb les fruites vermelles el iogurt batut ens agrada molt
ResponEliminaPtnts
Glòria
Segur que està igual de bo, veritat?
EliminaLa combinació m'agrada molt! amb o sense sifó segur que està bo! bona setmana!
ResponEliminaSi, te un gust molt suau, així que sempre agrada!
EliminaUn postre senzill però d'aquests que sempre triomfen, oi? Fa molt goig, un petó!
ResponEliminaLa veritat és que si, i es fa en un tres i no res!
EliminaA casa també tenim el sifó una mica abandonat, però cal reconèixer que amb poca cosa pots muntar unes postres fantàstiques, d'aquelles de dia festiu! I a més lleugeres i saludables si les prepares amb iogut. Un petonet!
ResponEliminaEt dono la raó!!! Un petó!
Elimina