GALETES I BARRETES

BARRETES D'ARRÒS, MILL I IOGURT

d’abril 07, 2016 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

Una nova versió de barretes energètiques, treta també del llibre Sport&Cook. Tenen un gust molt bo, però no queden cruixents, són unes barretes una mica xicloses.
No hi ha res com fer-te les barretes a mesura, amb els ingredients que més t'agraden. No seran les últimes que faci.
Ideals per un picoteig a mig matí o per berenar.


Ingredients (7 barretes):
-3 Petit Suise Maduixa
-1 Cullerada Sucre Morè
-1 Tassa Arròs inflat integral
-1/2 Tassa Mill inflat
-1/2 Tassa cireres deshidratades
-1/2 Tassa Pipes carbassa
-1/2 Tassa Anacards

Barrejem tots els ingredients en un bol. Forrem un motlle amb paper de cuina i hi aboquem la mescla. Ho aixafem bé, perquè la massa quedi ben compacta.
Coem al forn durants uns 25'-30' a 180º.
Deixem refredar i trossejem.
Duren uns quants dies en un recipient hermètic, i inclús les he congelat, embolicades individualment amb paper film i després estaven igual de bones i amb la mateixa textura.

Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Unes barretes energètiques i absolutament naturals: m'agraden!!! Les trobo perfectes per a fer esport però també per portar-les sempre a sobre i anar fent! Un perill vaja! ;) I m'agrada la idea del iogurt!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, el iogurt li va molt bé. Jo aquestes les he fet de maduixa, però amb iogurt natural també són ben bones. Una alternativa diferent

      Elimina
  2. Doncs semblen cruixents! bones i sanes segur que ho són!!
    abraçada!

    ResponElimina
  3. Aquesta recepta em ve genial que ja dies que el meu home me'n demana i no n'he provat a fer mai, a més la textura xiclosa a ell li encanta! l'hauré de sorprendre, gràcies i un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són ben fàcils! També en tinc unes amb mel però queden una mica més cruixents. Ja m'explicaràs!

      Elimina