GALETES I BARRETES
No hi ha res com fer-te les barretes a mesura, amb els ingredients que més t'agraden. No seran les últimes que faci.
Ideals per un picoteig a mig matí o per berenar.
BARRETES D'ARRÒS, MILL I IOGURT
Una nova versió de barretes energètiques, treta també del llibre Sport&Cook. Tenen un gust molt bo, però no queden cruixents, són unes barretes una mica xicloses.No hi ha res com fer-te les barretes a mesura, amb els ingredients que més t'agraden. No seran les últimes que faci.
Ideals per un picoteig a mig matí o per berenar.
Ingredients (7 barretes):
-3 Petit Suise Maduixa
-1 Cullerada Sucre Morè
-1 Tassa Arròs inflat integral
-1/2 Tassa Mill inflat
-1/2 Tassa cireres deshidratades
-1/2 Tassa Pipes carbassa
-1/2 Tassa Anacards
Barrejem tots els ingredients en un bol. Forrem un motlle amb paper de cuina i hi aboquem la mescla. Ho aixafem bé, perquè la massa quedi ben compacta.
Coem al forn durants uns 25'-30' a 180º.
Deixem refredar i trossejem.
Duren uns quants dies en un recipient hermètic, i inclús les he congelat, embolicades individualment amb paper film i després estaven igual de bones i amb la mateixa textura.
Unes barretes energètiques i absolutament naturals: m'agraden!!! Les trobo perfectes per a fer esport però també per portar-les sempre a sobre i anar fent! Un perill vaja! ;) I m'agrada la idea del iogurt!
ResponEliminaPetons
Si, el iogurt li va molt bé. Jo aquestes les he fet de maduixa, però amb iogurt natural també són ben bones. Una alternativa diferent
EliminaDoncs semblen cruixents! bones i sanes segur que ho són!!
ResponEliminaabraçada!
Ben saludables, i sense dubte un bon snack!
EliminaAquesta recepta em ve genial que ja dies que el meu home me'n demana i no n'he provat a fer mai, a més la textura xiclosa a ell li encanta! l'hauré de sorprendre, gràcies i un petonàs!
ResponEliminaSón ben fàcils! També en tinc unes amb mel però queden una mica més cruixents. Ja m'explicaràs!
Elimina