DOLÇOS SALUDABLES,

TRUFES DE XOCOLATA, PASTANAGA I COCO

de febrer 23, 2016 Clara Amblesmansalamassa 8 Comments

L'altre dia, després de fer un bescuit de pastanaga i coco, em va sobrar una mica de pastanaga ratllada. Després de donar-li voltes se'm va acudir fer unes trufes diferents, sense tanta xocolata, ni sucres ni nata, així que el resultat és aquesta recepta. Us garantitzo que són boníssimes, i sense dubte, força més saludables que les més tradicionals.



Ingredients (25 unitats):
-150grs de Pastanaga
-75grs Coco
-50grs Sucre morè
-200grs Xocolata negra

Triturem la pastanaga amb el coco i el sucre, fins a obtenir una pasta el més homogènia possible.
Desfem la xocolata al microones i la mesclem amb la pastanaga.
Deixem reposar la massa 30' a la nevera i tot seguit agafem amb una cullereta una mica de massa i li donem forma de boleta. Arrebossem amb coco ratllat i ja les tenim acabades.
Jo les he congelat i després estaven també bones, així que les podeu guardar al congelador en un recipient hermètic, i quan les volgueu consumir les traieu 10' abans i llestos.

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Unes trufes original i boníssimes!els ingredients combinen molt bé!

    ResponElimina
  2. Ostres! Ben originals sí que són...i molt més saludables..així no et fan sentir tan culpable!!

    ResponElimina
  3. Ohh què bones, no?? i a més són anti remordiments, me les anoto ja mateix! un petó!

    ResponElimina
  4. Te han quedado unas trufas perfectas, tienen que tener un sabor maravilloso. Mil besicos cielo

    ResponElimina