BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE CAFÈ, NOUS I XOCOLATA

de març 08, 2016 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Un bescuit mai ha de faltat a la cuina, veritat? Ja sigui per esmorzar, berenar, o fins i tot per un picoteig a mig matí, sempre fa bon servei i alegra una mica el dia!
Aquest té un toc a cafè boníssim, i amb la cobertura ja ni us ho explico! Va desaparèixe en un tres i no res!


 Ingredients ( 2 de 20cm o un de gros): 
-250grs Farina de blat
-4 Ous L
-230grs Sucre morè
-200ml Cafè
-100ml Oli girasol
-1 Cdta Llevat royal
-1 Cdta bicarbonat
-100grs Nous
-150ml Nata postres
-300grs Xocolata amb Llet
-2 Cdtes de cafè soluble

Batim els ous amb el sucre fins que dobli el volum. Afegim el cafè i l'oli i remenem bé. En un altre bol mesclem la farina amb el llevat i el bicarbonat i ho anem incorporant mica a mica, sense parar de batre, a la mescla dels ous. Per últim afegim les nous i ho aboquem al motlle.
Ho coem al forn durant 35-40' a 180º.
Mentre es refreda podem preparar la cobertura de xocolata.
En un bol posem la xocolata trossejada, la nata i el cafè soluble. Ho escalfem al microones amb cura perquè no es cremi la xocolata, fins que aquesta sigui ben desfeta. Ho deixem templar una miqueta i després ho aboquem a sobre el bescuit i el decorem amb unes nous.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Quin vici! Jo també intento tenir alguna cosa dolça feta a casa per berenar o esmorzar...i intentar evitar que entri rebosteria industrial a casa! El que passa que aquest bescuit és moooolt perillós! Però que serà la vida sense una mica de risc, oi? Ha, ha!!

    ResponElimina
  2. Quanta raó Anna!!! Qui no arrisca no guanya... :)

    ResponElimina