BESCUITS I MAGDALENES
Aquest té un toc a cafè boníssim, i amb la cobertura ja ni us ho explico! Va desaparèixe en un tres i no res!
BESCUIT DE CAFÈ, NOUS I XOCOLATA
Un bescuit mai ha de faltat a la cuina, veritat? Ja sigui per esmorzar, berenar, o fins i tot per un picoteig a mig matí, sempre fa bon servei i alegra una mica el dia!Aquest té un toc a cafè boníssim, i amb la cobertura ja ni us ho explico! Va desaparèixe en un tres i no res!
Ingredients ( 2 de 20cm o un de gros):
-250grs Farina de blat
-4 Ous L
-230grs Sucre morè
-200ml Cafè
-100ml Oli girasol
-1 Cdta Llevat royal
-1 Cdta bicarbonat
-100grs Nous
-150ml Nata postres
-300grs Xocolata amb Llet
-2 Cdtes de cafè soluble
Batim els ous amb el sucre fins que dobli el volum. Afegim el cafè i l'oli i remenem bé. En un altre bol mesclem la farina amb el llevat i el bicarbonat i ho anem incorporant mica a mica, sense parar de batre, a la mescla dels ous. Per últim afegim les nous i ho aboquem al motlle.
Ho coem al forn durant 35-40' a 180º.
Mentre es refreda podem preparar la cobertura de xocolata.
En un bol posem la xocolata trossejada, la nata i el cafè soluble. Ho escalfem al microones amb cura perquè no es cremi la xocolata, fins que aquesta sigui ben desfeta. Ho deixem templar una miqueta i després ho aboquem a sobre el bescuit i el decorem amb unes nous.
Quin vici! Jo també intento tenir alguna cosa dolça feta a casa per berenar o esmorzar...i intentar evitar que entri rebosteria industrial a casa! El que passa que aquest bescuit és moooolt perillós! Però que serà la vida sense una mica de risc, oi? Ha, ha!!
ResponEliminaQuanta raó Anna!!! Qui no arrisca no guanya... :)
ResponElimina