DOLÇOS SALUDABLES

CREMA DE CACAO, GARROFA I AVELLANES

d’abril 13, 2018 Clara Amblesmansalamassa 8 Comments

Una nova versió de la crema de cacao, aquesta vegada amb farina de garrofa. De moment és la recepta que més em convenç.
Queda molt bona, amb una textura perfecte i a sobre es fa en un moment.
Us recomano que proveu de fer-la a casa, ja que és molt més saludable i feta amb pocs ingredients i de veritat.


Ingredients:
-35grs Cacao Pur
-35grs Farina de Garrofa
-120grs Avellanes Torrades
-165ml Llet de Soja
-3 Cull. Xarop Atzavara

Triturem les avellanes amb una turmix o picadora, fins que treguin l'oli i tinguin consistència i textura similar a una crema espessa o mantega.
Afegim la resta d'ingredients i hi ho batim una mica més fins que estigui tot ben integrat.
Ho guardem en un recipient a la nevera. Pot durar perfectament un parell de setmanes.

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Hola guapa!!
    Que pintaza tiene esta crema reina, peligro seria en mi casa, teniendola en la nevera se me levantarian por la noche para comerla a cucharadas, la verdad es que la veo para no parar y encima de pan puro vicio...Bess

    ResponElimina
  2. Carai amb la f
    Garrofa!!! Realment he de trobar-la i començar a fer proves. Acabo de veure un pastís de garrofa i ara tu amb aquesta crema de xocolata... ganes de menjar-la a cullerades!!! Es veu perfecte!!!!
    :D
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Ja n'he provat vàries, de cremes de cacau saludables, però m'hi falta algo. Provaré aquesta recepta a veure si és la definitiva ;). Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Ha de ser impressionant!Estic enamorada de la farina de garrofa i combinada amb avellanes...per llepar-se'n els dits. Vaig descobrir a la Fira de la Garrofa de Jesús als de Curculio Nucum que fan una crema d'avellanes amb melassa de garrofa espectacular. Te la recomano! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  5. Si que lo es...pero con la ventaja que es bien sanota!

    ResponElimina