BESCUITS I MAGDALENES,

BESCUIT DE GERDS I PLÀTAN

de febrer 05, 2018 Clara Amblesmansalamassa 10 Comments

Desde que vaig veure aquesta recepta al blog Bakerbynature sabia que l'acabaria fent tard o dora, ja que m'encanten els gerds, i si els combinem amb xocolata doncs encara millor!
I a més a més amb ingredients no refinats, així que no es pot demanar més.
Ingredients:
-1 1/2 Tassa farina integral
-1/3 Tassa sucre coco
-1/4 Tassa oli oliva suau
-1/4 Tassa iogurt
-2 Ous L
-2 Plàtans madurs
-1 Tassa gerds
-1/2 Tassa xips xoco
-1 cdta canyella
-1/2 Cdta sal
-1 Cdta llevat

En un bol mesclem tots els ingredients secs (farina, sucre, canyella, sal i llevat). Per una altra banda batim els ous, juntament amb el iogurt, l'oli i els plàtans (que haurem aixafat prèviament).
Barrejem les dues coses, fins a tenir una massa homogènia.
Per últim hi afegim els gerds i les xips de xocolata. En podeu posar unes quantes a dins la massa i unes altres per sobre.
Coure al forn uns 45' a 180º. 
Deixar refredar i ja el tenim llest.
Queda força humit, així que si no el consumiu amb rapidesa és millor guardar-lo a la nevera perquè no es faci malbé.




Potser també t'interessa...

10 comentaris:

  1. Quina bona combinació! Ha d.estar súper bo!!bona setmana

    ResponElimina
  2. Que maravilla de pastel !! te ha quedado divino, que corte tiene y es que las frambuesas y el platano le aportan jugosidad y humedad lo que lo hace super delicioso, no hay más que ver ese corte...Bess

    ResponElimina
  3. Tan els gerds com els plàtans combinen molt bé amb la xocolata. Genial!! I aquests cakes queden molt humits i deliciosos! Una recepta per quedar-se al receptari familiar, segur!
    Petons

    ResponElimina
  4. Aquests cocs humits gràcies a la fruita fresca m'encanten, un altre cap a pendents! Petons.

    ResponElimina
  5. per aquí també hi veig coco! i mira que és bo ehh!! coco addictes som!! jaja petons i mooolt bon bescuit!

    ResponElimina