BESCUITS I MAGDALENES,
I a més a més amb ingredients no refinats, així que no es pot demanar més.
BESCUIT DE GERDS I PLÀTAN
Desde que vaig veure aquesta recepta al blog Bakerbynature sabia que l'acabaria fent tard o dora, ja que m'encanten els gerds, i si els combinem amb xocolata doncs encara millor!I a més a més amb ingredients no refinats, així que no es pot demanar més.
Ingredients:
-1 1/2 Tassa farina integral
-1/3 Tassa sucre coco
-1/4 Tassa oli oliva suau
-1/4 Tassa iogurt
-2 Ous L
-2 Plàtans madurs
-1 Tassa gerds
-1/2 Tassa xips xoco
-1 cdta canyella
-1/2 Cdta sal
-1 Cdta llevat
En un bol mesclem tots els ingredients secs (farina, sucre, canyella, sal i llevat). Per una altra banda batim els ous, juntament amb el iogurt, l'oli i els plàtans (que haurem aixafat prèviament).
Barrejem les dues coses, fins a tenir una massa homogènia.
Per últim hi afegim els gerds i les xips de xocolata. En podeu posar unes quantes a dins la massa i unes altres per sobre.
Coure al forn uns 45' a 180º.
Deixar refredar i ja el tenim llest.
Queda força humit, així que si no el consumiu amb rapidesa és millor guardar-lo a la nevera perquè no es faci malbé.
Quina bona combinació! Ha d.estar súper bo!!bona setmana
ResponEliminaLaa veritat és que per llepar-se els dits!
EliminaQue maravilla de pastel !! te ha quedado divino, que corte tiene y es que las frambuesas y el platano le aportan jugosidad y humedad lo que lo hace super delicioso, no hay más que ver ese corte...Bess
ResponEliminaA mi me tiene loca!
EliminaTan els gerds com els plàtans combinen molt bé amb la xocolata. Genial!! I aquests cakes queden molt humits i deliciosos! Una recepta per quedar-se al receptari familiar, segur!
ResponEliminaPetons
Si, una gran combinació!
EliminaAquests cocs humits gràcies a la fruita fresca m'encanten, un altre cap a pendents! Petons.
ResponEliminaA mi també, la fruita dóna un toc ben bo
Eliminaper aquí també hi veig coco! i mira que és bo ehh!! coco addictes som!! jaja petons i mooolt bon bescuit!
ResponEliminaI taaant!Merci!
Elimina