BESCUITS I MAGDALENES,

BESCUIT DE KAMUT AMB POMA

de gener 03, 2018 Clara Amblesmansalamassa 5 Comments

Ja sé que ara és una època festiva i potser tocaria posar altres receptes, però penso que un bon bescuit és atemporal, i sempre va bé tenir-lo fet. Aquest és humit, una mica dens, i amb un aroma de canyella ben bo.
Ingredients:
-3 Ous L
-1 Iogurt Natural
-1 1/2 mesures de iogurt de Sucre Integral de canya
-2 Mesures de iogurt de Farina de Kamut
-1 Mesura de iogurt de Farina de Blat Eco
-1/2Got oli d'oliva suau
-1 Iogurt Natural
-1 Cdta Llevat
-1 Cdta Canyella en pols
-2 Pomes
-1 Grapat de panses

Batim els ous amb el sucre, fins que doblin el volum i blanquegin. Afegim el iogurt i l'oli. Per últim incorporem poc a poc la farina, (que haurem barrejat amb el llevat i la canyella), fins que estigui tot ben integrat.
Pelem les pomes i les tallem a rodanxes fines. En posem una barrejada a la massa, juntament amb les panses.
Aboquem la massa al motlle, prèviament engrassat o enfarinat, i posem l'altre poma per sobre.
Coem a 180º durant uns 45'.

Potser també t'interessa...

5 comentaris:

  1. Clara....un cóc com aquest que ens portes sempre va bé! I tant! Que puc venir a tastar-lo?
    Petonets i...molt Bon Any 2018!
    Olga

    ResponElimina
  2. I tant que un bon cóc és atemporal! i a mi ja saps que els que porten poma m'encanten, i amb aquesta versió sanota remordiments fora ;)

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord, aquests tipus de cócs sempre venen de gust! Jo com l'Eva, m'apunto de totes totes! Bona setmana!

    ResponElimina