BESCUITS I MAGDALENES,

BESCUIT DE KAMUT AMB POMA

de gener 03, 2018 Clara Amblesmansalamassa 5 Comments

Ja sé que ara és una època festiva i potser tocaria posar altres receptes, però penso que un bon bescuit és atemporal, i sempre va bé tenir-lo fet. Aquest és humit, una mica dens, i amb un aroma de canyella ben bo.
Ingredients:
-3 Ous L
-1 Iogurt Natural
-1 1/2 mesures de iogurt de Sucre Integral de canya
-2 Mesures de iogurt de Farina de Kamut
-1 Mesura de iogurt de Farina de Blat Eco
-1/2Got oli d'oliva suau
-1 Iogurt Natural
-1 Cdta Llevat
-1 Cdta Canyella en pols
-2 Pomes
-1 Grapat de panses

Batim els ous amb el sucre, fins que doblin el volum i blanquegin. Afegim el iogurt i l'oli. Per últim incorporem poc a poc la farina, (que haurem barrejat amb el llevat i la canyella), fins que estigui tot ben integrat.
Pelem les pomes i les tallem a rodanxes fines. En posem una barrejada a la massa, juntament amb les panses.
Aboquem la massa al motlle, prèviament engrassat o enfarinat, i posem l'altre poma per sobre.
Coem a 180º durant uns 45'.

Potser també t'interessa...

5 comentaris:

  1. Clara....un cóc com aquest que ens portes sempre va bé! I tant! Que puc venir a tastar-lo?
    Petonets i...molt Bon Any 2018!
    Olga

    ResponElimina
  2. I tant que un bon cóc és atemporal! i a mi ja saps que els que porten poma m'encanten, i amb aquesta versió sanota remordiments fora ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, sempre va bé eliminar una mica de remordiments...jiji

      Elimina
  3. Totalment d'acord, aquests tipus de cócs sempre venen de gust! Jo com l'Eva, m'apunto de totes totes! Bona setmana!

    ResponElimina