DOLÇOS SALUDABLES,
Aquest és súper ràpid de fer, i només es necessiten tres ingredients.
A més a més, ara que ve una època de festivitats i d'excessos, és un bon postre alternatiu per sorprendre als vostres comensals.
GELAT DE MANGO I PLÀTAN
Ja sé que ara ja no és temps de gelats, però és que a mi m'agraden taaant...que en menjo tot l'any!Aquest és súper ràpid de fer, i només es necessiten tres ingredients.
A més a més, ara que ve una època de festivitats i d'excessos, és un bon postre alternatiu per sorprendre als vostres comensals.
Ingredients (4 gotets):
-1 Mango
-2 Plàtans
-1 Xorret Llet vegetal
-Grans de magrana
Congelem el dia abans el mango i el plàtan, pelats i trossejats.
Treure directament del congelador quan ho anem a fer, i posar la fruita en un processador d'aliments o picadora potent. Triturar la fruita fins que tingui la consistència de gelat. Si veieu que costa de triturar hi podeu afegir una mica de llet, però amb precaució, ja que si us passeu us pot quedar massa líquid.
Servir en gotets i decorar amb magrana o el que us vingui més de gust.
Lo ideal és fer-ho en el moment, just abans de servir-ho, ja que si ho feu i ho congeleu, l'aigua de la fruita cristalitzarà i ja no quedarà amb una textura tan cremosa.
Unes postres refrescants i lleugeres ideals pels àpats nadalencs. Bon Any Nou ple de delicioses receptes per compartir!!!
ResponEliminaIgualment, bones festes!!!
Elimina