BESCUITS I MAGDALENES,

MADELEINES DE GARROFA INTEGRALS

de desembre 14, 2017 Amblesmansalamassa 8 Comments

Una recepta ben facileta de fer i sense tants refinats. Un bon descobriment la farina de garrofa.
I vosaltres, ja l' heu feta servir mai?
Ingredients ( 35 unitats):
- 3 Ous M/L
-2 Mesures i mitja de iogurt de Farina Integral de Blat
-1/2 Mesura de Farina de Garrofa
-1+1/2 Mesura de Sucre de Coco
-1 Mesura Llet d'atmetlla
-1/2Mesura Oli oliva suau
-1 Cdta Vainilla
-1 Cdta Bicarbonat
Cobertura
-115grs Xocolata negra
-75ml Llet Atmetlla
-Xips xocolata blanca
-Nibs de cacao
-Atmetlla crocanti

Batim els ous amb el sucre de coco, fins que blanquejin i doblin el volum. Afegim la llet, l'oli i la vainilla. Tot seguit anem incorporant les farines (que haurem barrejat amb el bicarbonat).
Posem la massa al motlle i coem uns 10' a 175º.
Deixem refredar una mica i desmotllem.
Per últim preparem la cobertura, desfent la xocolata al microones, juntament amb la llet d'atmetlla.
Suquem les madeleines a la xocolata, pel cantó més abombat, i decorem amb nibs de cacao, gotes de xocolata i atmetlla crocanti.
Quan la xocolata ja sigui seca les guardem en un recipient hermètic.

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Hola Clara;
    Que belleza de madeleines, cuánto tiempo hace que no las hago y tan sanas nunca las hice, es verdad que al vivir en un sitio pequeño es difícil tener acceso a ingredientes más nuevos,la harina de algarroba sí que la tengo visto por la red pero nunc cocine con ella. Estos bocaditos están para comer a puñados sin tener luego remordimientos jeje...Bess

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo también vivo en un pueblo pequeño, ero cuando voy a la ciudad arraso...jiji!!

      Elimina
  2. Tinc un motlle de madeleines per estrenar des de fa mil... I aquesta proposta m'agrada, més sana i igual de bones!

    ResponElimina
  3. Jo també tinc el motlle pendent d'estrenar i fa temps que no faig res amb farina de garrofa...Aquesta recepta segur que cau ben aviat! Té una pinta deliciosa!! Petonets i Bones Festes!!

    ResponElimina
  4. Es pot substituir el sucre de coco per la mateixa quantitat de sucre morè integral de canya?
    Gràcies!

    ResponElimina