PASTA ARRÒS PATATES I GRANS,

ESPAGUETIS INTEGRALS AMB VERDURES I SOJA TEXTURITZADA

de desembre 07, 2017 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Una recepta ben senzilla, de les que et resolen un àpat sense gaires dificultats, però no per això menys bona. Bona dosi d'hidrats, verdures i proteïnes, 3 en 1.
És la primera vegada que he utilitzat la soja texturitzada, i la veritat és que m'ha agradat molt. Trobo que és un molt bon substitut de la carn picada, i es pot cuinar amb varietat d'ingredients.
Ingredients (2 persones):
-200grs Espaguetis integrals
-2 Grapats de soja texturitzada fina
-1 Carbassó petit
-1 Ceba petita
-1 Pastanaga
-125grs Xampinyons
-1 Xorret de vinagre de poma 
-Orenga
-Sal

Abans de res posarem la soja en remull, amb una mica d'aigua i un xorret de vinagre, i ho deixarem reposar 15'. Si sobra aigua passat aquest temps ho coleu i ja està.
Courem els espaguetis en abundant aigua, seguint les instruccions del fabricant, i mentrestant farem les verdures.
Tallem les verdures a trossos (jo acostumo a fer-los grans) i les coem a la paella amb una mica d'oli d'oliva i sal. No cal deixar-les molt fetes, al dente serà suficient, i així quedaran una miqueta cruixents. Afegim la soja texturitzada (que teniem en remull) i la saltejem una mica amb les verdures.
Servim els espaguetis, amb les verdures i la soja per sobre i una mica d'orenga.


Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Jo no he tastat mai la soja texturitzada i mira...m'has fet venur ganes de fer-ho!
    Un plat que ha de ser tota una delícia!
    Petons i bon cap de setmana!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una bona alternativa a la carn, i és molt fàcil de cuinar

      Elimina