BESCUITS I MAGDALENES,
BESCUIT DOLÇ D'ESPINACS
Si si, heu sentit bé...bescuit d'espinacs! Jo l'havia vist alguna vegada en no sé quin blog, però no fa gaire vaig veure la recepta al blog de l'Anna, Retalls de Cuina, i no m'en vaig poder estar i el vaig fer de seguida. No té gust a espinacs, però si queda molt sucós. A mi em va agradar i no crec que trigui en repetir-lo.
Ingredients (motlle rodó 20cm):
-2 Ous L
-150grs Espinacs Frescos
-180grs Farina Integral d'espelta
-150 Grs Iogurt Natural
-130grs Panela
-50 ml Oli de Coco
-1/2 Sobre Llevat
-Nous
-Panses
Batim els ous amb el sucre fins que augmentin de volum. Tot seguit hi afegim el iogurt i l'oli.
En una paella saltejarem una mica els espinacs (jo els he trossejat ben petits). No cal deixar-los cuits del tot, ja que així perdran una mica d'aigua i suavitzaran la massa, que queda força densa. Els deixarem templar una mica.
Mesclem la farina i el llevat amb la massa que hem fet al principi, procurant que quedi tot ben integrat i sense grumolls.
Per últim hi barrejarem els espinacs, i un grapat de nous i panses al gust.
Posem la massa al motlle, que haurem folrat amb paper de forn, i ho coem 25' a 175º.
És el primer cop que el veig! n'havia vist amb carabassó i altres verdures però mai amb espinacs... m'has picat la curiositat perquè pinta força bé!! ;)
ResponEliminaSi, és ben curiós la veritat, però està bo!!
EliminaMe n'alegro que t'agradés! A mi em va sorprendre moltíssim! La foto del tall fa venir ganes de repetir-lo ben aviat! Petonets!
ResponElimina