VEGETARIÀ

PIZZA DE BRÒQUIL

de febrer 09, 2017 Amblesmansalamassa 12 Comments

Ja fa temps que aquesta recepta ronda per a blogosfera, però mai trobava el dia per fer-la, o no m'enrecordava...l'altre dia tenia un bròquil a la nevera i se'm va encendre la llumeta...Quin descobriment!! M'ha encantat el resultat! Ja estic desitjant repetir-la...

Ingredients:
Massa pizza
-1 Bròquil petit (130grs net i ratllat en cru)
-1Ou L batut
-100grs Mozzarella ratllada
-1 pessic pebre negre molt
-1 pessic all pols
-1 pessic orenga
-1 pessic de sal
Ingredients pizza
-2 Cdtes tomàquet fregit
-1/2 Carbassó
-1/2 Pebrot vermell
-Formatge ratllat
-Orenga 

Ratllem el bròquil i en cru el mesclem amb la resta d'ingredients.
Formem una massa, i li donem forma pizza. És una massa molt deslligada, però la juntem més o menys, donant-li forma rodona, que després al forn s'unifica.
Coem 15' al forn a 180º.
Un cop feta la base, posem els ingredients per sobre, com més ens agradi (jo els he tallat a rodanxes ben fines) i fornejem 10-15' més.

Potser també t'interessa...

12 comentaris:

  1. Hola maca! Jo també fa tems que la veig rondar, i la mateixa amb coliflor i tampoc he trobat el moment, pero la veritat es que la pinta ja ho diu tot... Tinc ganes de fer-la, gràcies per compartir;)
    Un petonet

    ResponElimina
  2. Ohh jo també fa temps que la veig i tampoc m'he animat (o recordat) a fer-la, quina pintassa que té, no??? a veure si m'hi fico, bròquil anotat a la llista de la compra ;). Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Ay me has recordado que yo también quiero probar esta receta! O con coliflor... es que el brócoli me encanta y cuando compro siempre lo cocino al dente y lo devoro, o lo aso si tengo el horno encendido.
    Pero con la pinta que tiene tu pizza me parece que lo voy a probar muy pronto :D.

    Un abrazo

    ResponElimina
  4. Alaaaa no et coneixia!! i m'agrada molt el teu bloc!! aquesta pizza la vaig fer igual amb coliflor però se'm trencava la massa, no se que va fallar, tot i que estava bonissima! em quedo per aquí xafardejant! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Roser, moltes gràcies!! A mi la massa també em va quedar una mica trencadissa, però al posar-la al forn es va unificar.

      Elimina
  5. Aquesta pizza l'he fet!! I la vaig trobar sorprenentment bona! Em va agradar molt! Vaig tenir problemes a l'hora de trinxar el bròquil perquè era força gros i els meus estris eren una mica rudimentaris però un cop acabada... per llepar-se els dits!! I saps una cosa? Amb bròcoli també surt molt bona i la base verda li dóna un toc molt xulo.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jiji, els estris ajuden molt! Jo el vaig ratllar amb un ratllador normal i corrent i va quedar bé.

      Elimina
  6. Fa temps que no la faig a casa, i m'has fet venir ganes de tornar-la a menjar. A més és tan lleugera que la pots fer inclús per sopar, sense mala consciència! Un petonet!

    ResponElimina