DOLÇOS SALUDABLES,

TRUFES DE XOCOLATA I ADVOCAT

de desembre 24, 2016 Amblesmansalamassa 5 Comments

Unes trufes ben originals, i una alternativa una mica més saludable, sense tants sucres ni greixos per les festes que s'aproximen. Jo ja les he fet vàries vegades i us asseguro que no us deixaran indiferents. Us atreviu?

Ingredients(15unitats):
-100grs Xocolata negra
-1 Advocat mitjà madur
-Cacao pols

Pelem l'advocat i li traiem l'òs. El passem per la turmix o minipimer fins a obtenir un puré dens però sense grumolls. 
Desfem la xocolata al microones o bany maria i la barrejem amb l'advocat.
Ho deixem refredar fins que endureixi una mica i llavors agafem amb una cullereta una mica de massa i li donem forma de bola. Finalment ho arrebossem amb cacao i ho posem al congelador, en un recipient hermètic.
Quan les volguem menjar les descongelem 15' abans i ja ho tenim.

Potser també t'interessa...

5 comentaris:

  1. Encara no he cuinat mai amb alvocat. I ja he vist unes quantes receptes amb una pinta espectacular fetes amb alvocat i cacau! Com no l'he comprat mai, em pots dir si s'han de comprar madurs o verds? Com se el punt òptim per comprar-los? Gràcies i bona entrada d'any!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo els intento comprar madurs, però a vegades són difícils de trobar. Sinó el compres verds i el deixes madurar. JO vaig a la botiga i els toco tots...jejeje!

      Elimina
  2. Mira que he fet cops postres amb alvocat tipus mousse i mai he caigut en fer trufes! M'encanten aquestes postres o capricis saludables i bonísims al mateix temps, es el menjar del futur més pròxim! Bon nadal maca, toca gaudir dels moments familiar!

    ResponElimina
  3. Crec que vols dir alvocat. Sinó, pobres advocats.

    ResponElimina