BESCUITS I MAGDALENES,

BUNDT CAKE DE LLET DE COCO

de desembre 08, 2016 Amblesmansalamassa 6 Comments

L'altre dia al supermercat vaig veure una llauna de llet de coco, i la vaig agafar pensant en fer un curry. Com que no tinc remei, al final vaig pensar en fer alguna cosa dolça, i finalment va sortir aquest bundtcake. A més a més el vaig fer amb panela i farina integral, i pensava que potser quedaria sec i dur, però la veritat és que estava ben bo. Si que és veritat que no aguanta tant com un bescuit amb sucre i farina blanca, però la qüestió és no fer-lo durar...;)



Ingredients(1 Bundt):
-4 Ous L
-200grs Panela
-200ml LLet Coco
-250grs Farina integral
-50grs Coco ratllat
-Ratlladura 1 llimona
-1/2 got oli coco
-1 Cdta Llevat royal
-35grs Fruites vermelles(nabius i gerds)

Batim els ous amb la panela. Afegim la llet de coco, l'oli i la ratlladura de llimona. Incorporem la farina, el llevat i el coco ratllat, removent bé fins que quedi tot integrat. Queda una massa força densa.
Aboquem la mescla al motlle, prèviament engreixat amb una mica d'oli i posem per sobre les fruites vermelles. Removem una mica perquè quedin entremig de la massa i coem al forn uns 45' a 175º.
Deixem refredar i servim amb una mica de coco ratllat per sobre i alguns gerds naturals.





Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Jo soc igual, sempre que la trobo la compro, la llauna vull dir. Sé que tard o d'hora la utilitzaré, siguin postres, primers, cremes, curris... Amb la última llauna vaig fer unes llenties bullides amb un polsim de curri i es adictiu, en menjaria tot el día, si no ho has provat així t'animo, perque es una delicia. Aquest cake també té molt bona pinta, a veure quan en faig un amb la llet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així ho faré. Tinc ganes d'utilitzar-ho per a una recepta salada...Gràcies!!

      Elimina
  2. M'encanta com vas introduint productes que no són tan habituals, com a mínim per a mi, en receptes de dolços clàssics. És una manera molt agradable pel paladar introduir nous sabors d'aquesta manera, especialment per a les persones que no som massa aventureres, culinàriament parlant. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Què bo amb el gustet de la llet de coco! jo també intento fer-los més saludables, i com tu dius no hi ha massa problema perquè no duren gaire i no tenen temps d'endurir-se!! una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jijii, doncs si! Almenys a casa meva és un obrir i tancar d'ulls!

      Elimina