BESCUITS I MAGDALENES,

PASTÍS DE CACAO I PASTANAGA

de desembre 01, 2016 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Tot aniversari es mereix una celebració, no creieu? I un bon dolç que no falti!
En aquest cas va ser el meu "autopastís" d'aniversari...jejeje!
Un pastís per repetir...gustós, sucós, acompanyat d'una cobertura de xocolata i amb el toc cruixent de les nous...va durar un pis pas!





Ingredients( 2 motlles rectangulars):
-200grs Farina Integral amb llevat
-200grs Sucre Morè
-3 Ous L
-150grs Pastanaga triturada
-80grs Oli oliva suau
-1 Got llet soja
-50grs Cacao pols
-Nous
Cobertura
-100grs Xocolata negra
-1 Rajoli llet soja

Batim els ous amb el sucre fins que doblin el volum. Afegim l'oli i la llet. Tot seguit incorporem poc a poc la farina i el cacao i ho mesclem bé fins que quedi ben integrat. Per últim hi barregem la pastanaga.
Aboquem la mescla als motlles i repartim unes quantes nous trossejades per sobre.
Coem al forn uns 45' a 175º.
Un cop cuit ho deixem refredar en una reixeta.
Mentrestant prepararem la cobertura, fonent la xocolata amb un rajolí de llet al microones, amb cura que no se'ns cremi. Un cop feta l'aboquem per sobre dels bescuits i decorem amb unes nous senceres.
Deixem que la cobertura es refredi i a disfrutar!



Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Una verdadera maravilla que tiene que ser una delicia me ha encantado su pinra. Besicos

    ResponElimina
  2. No se perquè però no havia mai pensat en la combinació de pastanaga i xocolata! Però ha d'estar impressionant: l'amargor del cacau i la dolçor de la pastanaga ha de funcionar de meravella! Serà qüestió de provar-ho! Una abraçada!

    ResponElimina