PETITS PLAERS

FERRERO ROCHER CASOLANS

de desembre 15, 2015 Amblesmansalamassa 6 Comments

Tota recepta que porti xocolata m'encanta, però la veritat que aquests bombons són un pecat. Són la imitació dels arxiconeguts Ferrero Rocher. D'aspecte són bastant més rústics, però el gust està molt aconseguit. No són difícils de fer, si una mica laboriosos, per les diferents capes que porta.
La recepta la vaig veure al blog Atrapada en mi cocina i fins que no l'he fet no he parat!!
És que estan taaaaaan bons!!!! A que espereu per fer-los???

 Ingredients (20 unitats):
-500grs Nutella
-20 avellanes torrades
-300grs xocolata amb llet i avellanes
-1 paquet galetes quadrades per gelat

El dia d'abans posarem la Nutella a la nevera, ja que la necesitarem ben freda per poder treballar-la.
Començarem fent boletes de Nutella. Amb una cullereta n'agafem una mica i fiquem l'avellana a dins. Modelem amb les mans fins a donar-li forma de pilota i reservem.
Quan tinguem totes les boles fetes, ho fiquem al congelador 10-15'.
Mentrestant, esmicolem les galetes amb les mans. Les deixem a trossets ben petits, però sense convertir-les en farina. Arrebossem les boletes i les tornem a ficar al congelador uns 10-15' més.
Desfem la xocolata al bany maria i anem banyant les boles. Deixem refredar a la nevera fins que es refredi la xocolata i ja podem embolicar els bombons.
Jo vaig trobar aquí uns papers d'alumini de colors que queden la mar de bé, però ho podeu fer com volgueu.
El que si us recomano es guardar els bombons a la nevera, perquè al estar farcits de Nutella, de seguida que fa una mica de calor el farcit s'estova.
Ja heu vist que no es difícil, simplement s'han de respectar els temps de fred, ja que si no ho fem ens costarà fer-los. A més a més, podeu variar les cobertures, jo n'he fet alguns de xocolata negra també, encara que no han arribat a la foto...
Un regal ideal per les dates que s'apropen!!



Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Aquesta recepta és una temptació de les grans! aquests bombons són uns dels meus preferits... i saber que puc fer-los a casa és mmm!!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir!! Jo els vaig fer l'any passat per Nadal i van ser tot un èxit!!

      Elimina
  2. Han d'estar boníssims aquests ferrero casolans! El problema és que em conec i anirien desapareixent les boletes...no se si arribaria cap al final...vaja que no caldria que m'amoïnes per si tinc papers per embolicar els bombons..Tú m'entens, oi? Una abraçada!

    ResponElimina