POSTRES DE CULLERA

MOUSSE DE XOCOLATA NEGRA I TARONJA

de desembre 22, 2015 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

Aquest és un del típics postres que mai em cansaré de fer...Admet tantes variants com imaginació tinguem, i el resultat és espectacular en comparació amb la sencillesa de l'elaboració.
En definitiva...m'encanta la mousse de xocolata!


Ingredients (4-6 persones):
-175grs Xocolata negra
-4 ous L
-60grs Sucre
-30grs Mantega
-Ratlladura 1/2 Taronja
-1 pessic de sal

Separem les clares dels rovells.
Muntem les clares  a punt de neu, amb un pessic de sal i les reservem.
Posem un cassó al bany maria, amb la xocolata, la mantega i la ratlladura de taronja i ho deixem fins que sigui ben desfet.
Batim els rovells amb el sucre i mesclem amb la xocolata fosa.
Incorporem la mescla de xocolata a les clares, fent moviments envolvents amb l'espàtula, amb cura perquè no se'ns baixin i conservi la mousse el màxim d'aire possible.
Servim en gotets o el recipient que volguem i ho deixem reposar a la nevera, mínim 4-5 hores.
És un postre ràpid de fer i senzill, així que és una bona alternativa per aquests dies tant festius.

Molt bones festes a tots i totes!!

Potser també t'interessa...

1 comentari: