ENTRANTS

BABA GANOUSH O PATÉ D'ALBERGÍNIES

de desembre 08, 2015 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Això de tenir un blog t'obliga a vegades a sortir de la normalitat, a buscar noves receptes que no has fet mai, a probar coses noves...i això m'encanta!
A vegades faig receptes de plats que desconec i que ni tant sols he probat abans i que resulten ser tot un descobriment. Aquest és el cas.
Em declaro fan incondicional d'aquest plat. A partir d'ara és el meu aperitiu oficial.
Us recomano 100% que ho tasteu, no us en penedireu.
La recepta l'he treta de Directo al paladar.



Ingredients:
-1 Albergínia grossa
-2 Cullerades Tahini
-1 Grill d'all petit
-1Punteta de cullereta de Comí en pols
-Suc de 1/2 Llimona
-Sal
-Oli d'oliva

Rentem l'albergínia i la posem a una safata de forn, amb un rajolí d'oli i una mica de sal. Coem a 180º durant 40' fins que sigui cuita. A mitja cocció li donarem la volta. Un cop cuita la deixem refredar.
En un recipient barrejem l'all trinxat, el suc de llimona, el tahini, el comí i una mica de sal. Afegim l'albergínia, que haurem pelat i trossejat.
Batre-ho bé amb la batedora fins a tenir un puré homogeni. Ho posem en un bol i ho servim amb un rajolí d'oli d'oliva.
Podem acompanyar-ho amb crudités de pastanaga i pepino.

Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. L'he vist vàries vegades però no m'he animat mai a fer-lo! a veure si aprofito un dia d'aquests per fer escalivada i llavors m'hi fico, estic segura que està boníssim! un petó.

    ResponElimina
  2. Doncs anima't que és boníssim i ben fàcil de fer!

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada molt l'albergínia però tampoc l'he provada mai així! Sort de tenir el blog que com dius tu t'obliga a provar coses noves. A veure si m'animo i t'explico com a anat l'experiment! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així surt boníssima, jo estic molt vicidada...jiji. Ja m'explicaràs!

      Elimina