GELATS I POLOS

GELAT DE PASTANAGA

de juny 12, 2015 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Sembla que ja arriba la caloreta, així que he desempolvat la geladora i he inaugurat la temporada de gelats...iujuuu!!! Aquest és un gelat original com pocs, de gust molt especial. Com no, del llibre de Sandra Mangas, Polos y helados.

Ingredients.
-250grs puré de pastanaga
-1/4 cdta clau en pols
-1/4 cdta gingebre en pols
-1/4cdta nou moscada pols
- 1/4 cdta canyella pols
-250ml nata montar
-150grs sucre
-150grs formatge cremós
-100ml llet
-1 cdta maizena

Coem les pastanagues peladen en aigua durant uns 20'. Les retirem de l'aigua i les triturem fins a obtenir un puré fi.
Preparem un recipient amb aigua i gel per refredar la mescla que farem.
En un bol posem a bullir la nata amb les espècies i el sucre. Quan bulli afegim el formatge i ho anem remenant.
En un altre bol barrejem la llet amb la maizena i ho agreguem a la barreja que tenim al foc. No parem de remoure fins que espessi una mica. Retirem del foc i incorporem el puré de pastangues.
Introduïm el cassó al bol d'aigua gelada i anem remenant per facilitar que la mescla es refredi ràpidament.
Ho posem en un recipient hermètic i ho deixem a la nevera fins el dia següent.
Mantecar el gelat a la geladora durant uns 20-25' i guardar-ho al congelador dins d'un recipient hermètic.

Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Uauuu crec que te l'hauré de copiar, sembla molt interessant això de menjar gelat de pastanaga! i a més quina foto més xula ;). Bon finde!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Eva! Té un gust curiós i diferent, però està súper bo!!

      Elimina
  2. No m'ho hagués pensat mai: gelat de pastanaga!!amb aquesta combinació d'espècies ha d'esta impressionant! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc l'havia vist mai fins que l'he fet...és boníssim!

      Elimina