PETITS PLAERS

CARAMELS TOUS DE XOCOLATA sense lactosa

de juny 06, 2015 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

En la meva recerca de caramels toffee per la blogosfera va aparèixer aquesta recepta com per art de màgia, i se'm va il.luminar una llumeta a dins meu, que no s'ha apagat fins que els he fet. Després de la primera experiència amb els caramels de toffee, toca el torn amb aquests de xocolata. Em recorda molts als "caramels" tipus Fudge. La recepta l'he treta del blog Lola en la cocina, encara que li he fet algunes modificacions, ja que jo els he fet sense lactosa.


 Ingredients (50u):
-100grs Xocolata negra
-75grs Margarina vegetal
-4 Cullerades Nata Sense Lactosa
-450grs Sucre glas
-1/2 Cdta essència vainilla

Posem un bol al bany maria, on escalfarem la xocolata amb la mantega. Deixem al foc fins que la xocolata s'hagi desfet i tinguem una crema fina i homogènia.
Retirem del foc i afegim la nata, la vainilla i el sucre.
Remenem bé amb una espàtula fins que estigui tot ben unificat.
Aboquem la mescla a un motlle forrat amb paper vegetal i deixem refredar tota la nit a la nevera.
Tallem i emboliquem els caramels al tamany que volguem i els guardem en un recipient en un lloc fresc.


Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Uff!! Massa temptadors per a mi! Segur que menges un i ja no pots parar....! Una abraçada!

    ResponElimina