BESCUITS I MAGDALENES

COCA DE PLÀTAN I XOCOLATA

de juny 21, 2015 Clara Amblesmansalamassa 3 Comments

La combinació plàtan-xocolata no falla mai, sempre casa a la perfecció. Un bescuit ben sucós, va desparèixer en un tres i no res!

Ingredients:
-4 ous L
-100grs Farina
-100grs Farina Integral
-150grs Sucre morè
-1 got de llet
-1/2got oli de girasol
-1 cullerada Llevat Químic
-100grs xocolata amb llet
-50grs Nous
-4 Plàtans
-100grs xocolata fondant
-20grs mantega

Batim els ous amb el sucre. Tot seguit afegim l'oli i poc a poc anem incorporant  les farines i el llevat a la mescla. Fonem la xocolata amb llet juntament amb la llet al microones i la barrejem amb la mescla anterior.
Afegim les nous trossejades i el plàtan aixafat i posem ho en un motlle untat amb mantega.
Fornejem durant 45' a 180º.
Mentre deixem que la coca es refredi, fonem la xocolata fondant amb la mantega al microones. 
Amb una màniga pastissera decorem la coca amb xocolata.

Potser també t'interessa...

3 comentaris:

  1. És aquell coc que es fa quan queden aquells plàtans madurs que ningú vol!!! Boníssim
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina