PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

CHOCOLATE PUMPKIN PIE

d’octubre 22, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Què podem fer amb una carbassa gegant?? Doncs de moment començem amb aquest pastís...

Ingredients:
-400grs puré carbassa
-100grs llet condensada
-1/2 got llet
-3 ous mitjans
-1/2 culleradeta gingebre
-1 culleradeta canyella 
-1 pessic clau
-1 pessic nou moscada
-250grs xocolata negra
-1 làmina pasta de full
Extenem la planxa de full a sobre un motlle rodó.
Trossejem i pelem la carbassa i la bullim fins que estigui tova. Escorrem bé tota l'aigua i fem un puré de carbassa.
Batim els ous i els hi agefim la llet condensada, la llet, les espècies i el pure de carbassa i ho mesclem bé.
Aboquem la barreja a sobre la pasta de full i fornejem a 180º durant 45'.
Un cop fet, deixem refredar i li estenem per sobre la xocolata negra (que prèviament hem desfet al microones amb un xorret de llet).


Potser també t'interessa...

0 comentarios: