GALETES I BARRETES
La recepta estava en lliures, així que vaig buscar a quant equivalia una lliura (són 450grs). Moltes pastes han de sortir de tanta quantitat, així que jo he fet una quantitat més petita.
Ingredients que he utlitzat ( 15 unitats):
PASTES D'ATMETLLA I CODONYAT, Reto Tía Alia
Torno a participar al Reto Tía Alia amb una recepta dolça. Sembla una recepta sencilla, però m'ha costat trobar la mesura correcta d'ou perquè em surtin unes pastes amb la consitència i textura adequades.La recepta estava en lliures, així que vaig buscar a quant equivalia una lliura (són 450grs). Moltes pastes han de sortir de tanta quantitat, així que jo he fet una quantitat més petita.
Aquesta és la recepta de Tía Alia:
Ingredients que he utlitzat ( 15 unitats):
-125grs atmetlles crues
-125grs sucre
-3 rovells d'ou mitjans
-1 culleradeta canyella
-Ratlladura llimona
-Codonyat
-Cacahuets picats
-Atmetlles filetejades
Barrejem les atmetlles amb el sucre i ho molim bé fins obtenir una farina. Afegim la ratlladura de llimona i la canyella. Batim els rovells i els incorporem a la farina. Treballem la massa perquè quedi tot mesclat.
Fem boletes i amb el dit fem un forat al mig on ficarem un tros de codonyat. Tot seguit arrebossem els laterals de la pasta amb cacahuet i reservem a la planxa del forn. En comptes de codonyat he fet algunes pastes amb atmetlles filetejades per sobre.
Fornejem a 180-190º fins que estiguin doradetes i ja les tenim llestes!
Fornejem a 180-190º fins que estiguin doradetes i ja les tenim llestes!
Buenos días, ayer no tuve tiempo de ver todas las versiones del reto así en ratos voy a ir visitándoos. Yo también opte por el reto dulce y para mí ha sido un descubrimiento. Por lo que veo en la foto también te han quedado espléndidas.
ResponEliminaUn besote
Mar
Muchas gracias!!!Voy a echarle un vistazo a tu receta...!
ResponEliminaGairebè les podràs posar perla castanyada com si fossin panellets, molt creativa!
ResponEliminaPetons
Núria
Gairebé si!!! Però a mi mi m'encanten els panellets, així que no fallaré a la cita amb la castanyada!!
EliminaEmpiezo a arrepentirme por no haber hecho el reto dulce. Muy buenas.
ResponEliminaNunca es tarde si la dicha es buena!!!!!
EliminaMadre mía qué versión más original de las pastas de almendra del reto. Con membrillo! Con lo que a mi me gusta :)
ResponEliminaEnhorabuena por el resultado. Se ven impresionantes.
Bss
Gracias!!!!
ResponElimina