VEGETARIÀ

ESPAGUETIS DE CARBASSÓ AMB VERDURES

de setembre 29, 2017 Amblesmansalamassa 6 Comments

Quin invent això de la maquineta per fer espaguetis de verdura...m'encanta!! És ràpid  i fàcil de preparar. A més a més queda boníssim i és sa. Es pot demanar més?

Ingredients (2 persones):
-1 Carbassó gran
-1 Ceba mitjana
-1 Pastanaga
-1 Pebrot verd
-100grs Xampinyons
-Pipes carbassa
-Salsa soja

Trossejem la ceba, la pastanaga i el pebrot a tires, i ho saltejem al wok amb una mica d'oli d'oliva.
Tallem els espaguetis del carbassó amb la maquineta de fer espirals de verdures i els afegim al wok , amb la resta de verdures que hem saltejat. En aquest moment hi posem també les pipes de carbassa i els xampinyons laminats.
Ho coem tot plegat una mica, fins que els xampinyons siguin cuits i el carbassó calent. No cal escalfar-ho molt, ja que d'aquesta manera el carbassó quedarà cruixent.
Abans de servir li posem salsa de soja al gust i ho remenen bé.




Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Que maravilla de receta, de las que me gustan a mi, no tengo esa maquinilla pero seguro que a cuchillo también se hace, desde luego que lo intentaré, el plato tiene un aspecto divino...Besss

    ResponElimina
  2. Pues si, con un cuchillo un poco más laborioso, pero seguro que te sale igual de bien!

    ResponElimina
  3. Oi que és un gran invent?? Jo la tinc des de fa un any i la veritat és que estic enamorada! També la pots fer servir amb algunes fruites per presentar els plats d'una manera diferent! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. m'agraden mooolt!! crec que la faré per dilluns que vé per emportar-me a la feina! m'encanta la combinació de verdures, i per mi és plat únic! :) petons

    ResponElimina