BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE LLIMONA I GERDS

de juliol 06, 2017 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

És veritat que amb aquestes temperatures no ve gaire de gust encendre el forn, però val la pena l'esforç. Un bescuit amb un gustet ben bo a llimona i la sucositat que aporten les nabius. Boníssim!
 Ingredients (2 mini Bundt Cakes):
-3 Ous L
-1 Iogurt Natural
-185grs Sucre Morè
-135grs Farina Blat
-50grs Farina Integral
-1 Cdta Llevat
-65ml Oli oliva suau
-Suc 1 Llimona
-Ratlladura 1 llimona
-Un grapat de nabius

Batim els ous amb el sucre, fins que blanquejin una mica i aumentin el volum. Afegim el iogurt, l'oli, el suc i la ratlladura de llimona. Tot seguit incorporem les farines i el llevat sense parar de batre.
Aboquem la massa als motlle, untats amb oli, i repartim les nabius per sobre.
Coure amb el forn a 175º durant 25'.
Deixem templar 5' i desmotllem amb cura.





Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. A mi no em fa por encendre el forn! M'apassiona fer-ho tot l'any!Aquest cóc teu...val la pena!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina