VEGETARIÀ

HAMBURGUESES DE MONGETA VERMELLA I QUINOA

de juny 09, 2017 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

Últimament m'he aficionat a les hamburgueses vegetals. No és que sigui vegetariana, però és cert que cada dia menjo menys carn, i em criden l'atenció altre tipus de receptes o elaboracions.
Fa temps una companya de feina em va donar la recepta de les hamburgueses de cigrons, i la veritat és que ja les he fet unes quantes vegades i a casa agraden molt.
Aquesta és una recepta similar, però feta amb mongeta vermella i quinoa.
Són molt fàcils de fer i es poden congelar sense problemes.

Ingredients (12 hamburgueses):
-650grs Mongeta vermella cuita (conserva)
-220grs Quinoa cuita
-1 Ceba
-2 Grans d'all
-10grs Julivert fresc
-1 Cdta Comí en pols
-1 Cdta pebre vermell en pols
-1 Puntenta de pebre negre mòlt
-2 Cdes de Mostassa Dijon
-Sal 

Aixafem les mongetes amb l'ajuda d'una forquilla. No cal trinxar-ho molt, ni que quedi com un puré, no passa res si té algun trosset de mongeta.
Piquem la ceba, l'all i el julivert a trossets ben petits. Afegim les espècies.
En un bol barrejem tots els ingredients, fins que quedin ben integrats.
Agafem porcions de massa i formem boles. Les que no fem servir les podem embolicar en paper film i congelar-les. Les demés les aixafem, per donar-li forma d'hamburguesa, i les fem en una paella amb una mica d'oli.

Potser també t'interessa...

1 comentari:

  1. sóc una fanàtica de les hamburgueses vegetals! senten tan bé!! últimament les faig amb la fibra que sobre de fer sucs verds, i és brutal! aquestes me les apunto! petons

    ResponElimina