BESCUITS I MAGDALENES

MAGDALENES INTEGRALS DE CIVADA I PLÀTAN

de gener 19, 2017 Amblesmansalamassa 9 Comments

Porto dies amb ganes de dolç, però amb poc temps per fer-ne. En un foradet que vaig trobar he fet aquestes magdalenes, aprofitant també uns plàtans ben madurs que tenia per la cuina, i provant una farina de civada de vaig comprar.
El resultat no podia haver sigut millor. Molt ràpides de fer i ben bones!



Ingredients (10unitats):
-150grs Farina Integral Blat
-100grs Farina Integral Civada
-3 Plàtans madurs
-100grs Sucre Morè
-2 Ous L
-125ml Oli oliva suau
-1 Cdta Llevat
-1/2 Cdta Bicarbonat
-75grs Gotes xocolata negra 
-50grs Nous
Batim els ous amb el sucre. Afegim l'oli i tot seguit anem incorporant les farines, que haurem mesclat amb el llevat i el bicarbonat. Aixafem els plàtans amb una forquilla fins obtenir un puré i els barrejem a la massa anterior.
Per últim afegim les nous.
Posem una cápsula de magdalena a dins de cada motlle i les omplim de massa gairebé fins a dalt. La massa es molt densa. Decorem amb gotes de xocolata per sobre.
Coem al forn a 185º durant 20-25'.



Potser també t'interessa...

9 comentaris:

  1. Quina pinta més bona!!! Aprofito per fer-te unes preguntes: no m'agrada gaire el plàtan sinó és verd. En aquestes receptes, és nota molt el gust del plàtan? Cal que sigui madur per fer-lo servir en rebosteria? Es pot substituir per una altra cosa? Moltes gràcies per avançat! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Si que es nota una mica, així que si no t'agrada millor que no el posis. Jo sempre els faig servir madurs, els típic plàtan negre que tens per la cuina rondant.
    Pots canviar-ho per qualsevol fruita,amb poma o pera queda molt bé.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Aquesta combinació es perfecta!!! Quina bona pinta!! Petons i bona setmana.

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta aquestes magdalenes! i a més força sanes, me les anoto ja que tinc uns plàtans madurs (i congelats) per gastar, a veure quin dia m'hi fico. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Madre como te han quedado estas magdalenas, y encima integrales, es un gustazo merendar en tu casa,tienen tal pintaza que me las comería de dos en dos...Bess

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina