VEGETARIÀ
És important comprar-lo ecològic, ja que la soja és un cultiu molt trangènic.
Aquesta és una recepta molt ràpida i fàcil de fer.
TOFU FUMAT MARINAT A LA PLANXA
Fa poc he descobert el tofu. És una bona alternativa a la proteina animal, elaborat a partir de beguda de soja. Té un gust molt neutre, per tant el podem elaborar de moltes maneres i amb ingredients variats.És important comprar-lo ecològic, ja que la soja és un cultiu molt trangènic.
Aquesta és una recepta molt ràpida i fàcil de fer.
Ingredients (2 persones):
-1 paquet Tofu Fumat 250grs
-1 Ceba tendra
-1 Grà d'all
-1 Cdta Pebre Vermell de la Vera
-Suc 1 Limona
-Sal
-1 Rajolí Oli d'oliva
Tallem el tofu a filets, d'1 cm de gruix i el posem a un recipient. Tallem l'all i la ceba a trossets ben petits i ho posem per sobre. Afegim el suc de llimona, el pebre vermell,la sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Ho deixem macerar mínim 30' (ho podeu deixar tot un dia o preparar-ho la nit abans)
Fem els filets a la planxa. Quan estiguin fets els retirem i escalfem la salsa a la mateixa paella, fins que enrosseixi una mica la ceba.
Servir el tofu, juntament amb la picada de ceba i all, acompanyat de verdures o amanida.
Potser si li canviessin el nom...he,he!! No l'he tastat mai..ho haig de reconèixer..segur que té un gust neutre??És que no em fa el pes....només veure'l empaquetat al prestatge del súper, ja se'm treuen les ganes...però després veig receptes com la teva i penso "doncs té bona pinta cuinat". Quina recepta em recomanaries per tastar-lo a casa per primera vegada? Una abraçada!
ResponEliminaA mi em passava el mateix...però així marinat agafa el gust dels ingredients que li poses i està bo. Prova-ho i m'expliques!
EliminaQue buena pinta tiene, te ha quedado fabuloso,nunca he comido el ahumado y no dejaré pasar la ocasión, es un plato super saludable y rico, me encanta....Bess
ResponEliminaPues a mi me gusta mucho más que el normal, pruébalo, ya verás que es un poco más sabroso.
EliminaNo puc amb el tofu, no li trobo el què, segurament és que no n'he tastat de ben cuinat.
ResponEliminaBon aspecte el té, però... Heheh
Ptnts
Glòria
Jejej, a vegades passa!! Hi ha molts productes al món!
EliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina