VEGETARIÀ

TOFU FUMAT MARINAT A LA PLANXA

de setembre 08, 2016 Amblesmansalamassa 7 Comments

Fa poc he descobert el tofu. És una bona alternativa a la proteina animal, elaborat a partir de beguda de soja. Té un gust molt neutre, per tant el podem elaborar de moltes maneres i amb ingredients variats.
És important comprar-lo ecològic, ja que la soja és un cultiu molt trangènic.
Aquesta és una recepta molt ràpida i fàcil de fer.


Ingredients (2 persones):
-1 paquet Tofu Fumat 250grs
-1 Ceba tendra
-1 Grà d'all
-1 Cdta Pebre Vermell de la Vera
-Suc 1 Limona
-Sal
-1 Rajolí Oli d'oliva

Tallem el tofu a filets, d'1 cm de gruix i el posem a un recipient. Tallem l'all i la ceba a trossets ben petits i ho posem per sobre. Afegim el suc de llimona, el pebre vermell,la sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Ho deixem macerar mínim 30' (ho podeu deixar tot un dia o preparar-ho la nit abans) 
Fem els filets a la planxa. Quan estiguin fets els retirem i escalfem la salsa a la mateixa paella, fins que enrosseixi una mica la ceba.
Servir el tofu, juntament amb la picada de ceba i all, acompanyat de verdures o amanida.

Potser també t'interessa...

7 comentaris:

  1. Potser si li canviessin el nom...he,he!! No l'he tastat mai..ho haig de reconèixer..segur que té un gust neutre??És que no em fa el pes....només veure'l empaquetat al prestatge del súper, ja se'm treuen les ganes...però després veig receptes com la teva i penso "doncs té bona pinta cuinat". Quina recepta em recomanaries per tastar-lo a casa per primera vegada? Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em passava el mateix...però així marinat agafa el gust dels ingredients que li poses i està bo. Prova-ho i m'expliques!

      Elimina
  2. Que buena pinta tiene, te ha quedado fabuloso,nunca he comido el ahumado y no dejaré pasar la ocasión, es un plato super saludable y rico, me encanta....Bess

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues a mi me gusta mucho más que el normal, pruébalo, ya verás que es un poco más sabroso.

      Elimina
  3. No puc amb el tofu, no li trobo el què, segurament és que no n'he tastat de ben cuinat.
    Bon aspecte el té, però... Heheh
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina