BESCUITS I MAGDALENES
BESCUIT DE CERVESA NEGRA
M'encanta la cervesa negra, i com no el Guiness Cake em torna boja...però he trobat una opció una mica menys calórica, amb menys sucres i greixos. Un bescuit molt esponjós, amb un toc especial donat per la cervesa negra i de gust no és excessivament dolç.
Ingredients:
-7 Ous L
-500grs Farina
-400grs Sucre Morè
-400ml Guiness
-300ml Oli oliva suau
-2 Cullerades canyella
-1 Cdta Bicarbonat
-2 Cdtes Llevat Royal
-Atmetlles filetejades
Batre els ous amb el sucre. Tot seguit afegir l'oli i la cervesa. En un bol mesclar la farina, canyella, bicarbonat i el llevat i anar-ho incoporant a la massa dels ous, sense parar de remenar, perquè no es facin grumolls i quedi una massa homogènia.
Forrar el motlle amb paper de forn i abocar-hi la massa. Decorar amb atmetlla filetejada per sobre.
Coure al forn, que haurem preescalfat, a 175º durant 45'.
Aquestes mesures són per un motlle rectangular molt gros. Per un motlle estàndar rodó d'uns 25cm fer la meitat de la quantitat.
Aquestes mesures són per un motlle rectangular molt gros. Per un motlle estàndar rodó d'uns 25cm fer la meitat de la quantitat.
0 comentarios: