BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE CERVESA NEGRA

de setembre 01, 2016 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

M'encanta la cervesa negra, i com no el Guiness Cake em torna boja...però he trobat una opció una mica menys calórica, amb menys sucres i greixos. Un bescuit molt esponjós, amb un toc especial donat per la cervesa negra i de gust no és excessivament dolç.


Ingredients:
-7 Ous L
-500grs Farina
-400grs Sucre Morè
-400ml Guiness
-300ml Oli oliva suau
-2 Cullerades canyella
-1 Cdta Bicarbonat
-2 Cdtes Llevat Royal
-Atmetlles filetejades

Batre els ous amb el sucre. Tot seguit afegir l'oli i la cervesa. En un bol mesclar la farina, canyella, bicarbonat i el llevat i anar-ho incoporant a la massa dels ous, sense parar de remenar, perquè no es facin grumolls i quedi una massa homogènia.
Forrar el motlle amb paper de forn i abocar-hi la massa. Decorar amb atmetlla filetejada per sobre.
Coure al forn, que haurem preescalfat, a 175º durant 45'.
Aquestes mesures són per un motlle rectangular molt gros. Per un motlle estàndar rodó d'uns 25cm fer la meitat de la quantitat.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: