BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE PERES,CACAO I ATMETLLA

de juliol 20, 2016 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Sempre que tinc alguna fruita rondant per la cuina, sense saber-ne molt que fer, acabo fent un bescuit! A casa ens agrada sempre tenir-ne, ja sigui per esmorzar o berenar, és una alternativa més saludable que els aliments industrials.
A més a més la fruita els hi dóna un toc boníssim, no creieu?


Ingredients (motlle rodó 26cm):
-4 Ous L
-250grs Farina de Blat
-1 Cdta Llevat químic
-100grs Sucre Blanc
-150grs Sucre Morè
-1 Cdta Sucre avainillat
-1/2 Got Oli d'oliva suau
-1 Got Llet sense lactosa
-25grs Cacao
-50grs Atmetlla Crua Trossejada
-1 Pera grossa

Batim els ous amb els sucres. Afegim la llet i l'oli a la barreja anterior. En un bol apart, mesclem la farina amb el cacao i el llevat, i ho anem incorporant a la massa dels ous, amb cura que no ens surtin grumolls. Per últim mesclem les atmetlles amb la massa i la posem al motlle.
Repatim per sobre la pera (pelada i tallada a làmines) i coem a 180º durant 30'.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. I tant, els bescuits casolans i amb fruita sempre són una opció millor a qualsevol cosa que puguis comprar, aquest pinta molt i molt bé! un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, tot el que es pugui fer a casa molt millor!

      Elimina