PANS I PASTISSOS SALATS
Just tenia uns espinacs de l'hort i un trosset de cabrales abandonat per la nevera, així que els he casat per fer aquesta quiche.
Si no us agrada molt el cabrales el podeu canviar per un altre formatge o posar-n'hi menys quantitat, ja que li dóna força gust.
QUICHE D'ESPINACS, XAMPINYONS I CABRALES
La quiche és un d'aquells plats que sempre et fan quedar bé. A més a més, té l'avantatge que la pots fer del que vulguis que el resultat sempre serà bo (si no fas invents estrambòtics, es clar...jeje).Just tenia uns espinacs de l'hort i un trosset de cabrales abandonat per la nevera, així que els he casat per fer aquesta quiche.
Si no us agrada molt el cabrales el podeu canviar per un altre formatge o posar-n'hi menys quantitat, ja que li dóna força gust.
Ingredients:
-1 Pasta full
-5 Ous L
-1 Got de Llet
-350grs Espinacs bullits
-100grs Xampinyons
-50grs Formatge Cabrales
-150grs Formatge Cabra
-Sal
Batim bé els ous, amb una mica de sal. Afegim el got de llet i remenem bé. Tot seguit hi mesclarem els espinacs i el cabrales a trossets. salem al gust.
Estirem la pasta de full a sobre els motlle i ho punxem amb una forquilla. Aboquem la mescla a dins.
Trossejem els xampinyons a làmines gruixudes i els repartim per sobre.
Farem el mateix amb el formatge de cabra, però tallat a rodanxes més fines.
Coure al forn uns 40' a 180º.
No l'he provat mai amb formatge cabrales, però amb lo formatgera que sóc m'agradaria segur, una bona combinació! un petó ;)
ResponEliminaÉs fort, però si ets formatgera jo penso que t'agradarà. Ja em dius!!
EliminaGran invent la recepta de la quiche!! Pots fer mil i una combinació i a quina més saborosa!! Amb el teu permís canvi el formatge per un de més suau i m'emporto un trosset! Un petonet!
ResponEliminaOi tant! Tota teva...jiji
Elimina