PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

TIMBAL DE POLENTA I VERDURES AL WOK

de juny 15, 2016 Amblesmansalamassa 6 Comments

Desde que vaig descobrir la polenta ja l'he cuinada vàries vegades, i cada cop m'agrada més.
De moment només he fet receptes salades, però tot arribarà....ja us aniré informant!


 Ingredients (5 unitats):
-1got i mig de Polenta
-4 gots i mig de Caldo/Aigua
-2 Cebes petites
-2 Pastanagues petites
-1/2 Albergínia
-4 Xampinyons
-1 Manat d'espàrrecs verds 
-Salsa de soja
-Mozzarella
-Sal
-Pebre
-Orenga

Posem a escalfar l'aigua o el caldo. Quan bulli afegim la polenta en forma de pluja i començem a remenar. La mescla de seguida es farà molt espessa, llavor baixem el foc i ho coem a foc fluix i sense parar de remenar durant uns 10-15'. Salpebrem i reservem. Al fer-la li podeu afegir una mica de formatge i li dóna un gustet molt bo.
Tallem totes les verdures en juliana i les coem al wok amb un rajolí d'oli i salsa de soja.
Amb l'ajuda d'un aro d'emplatar, preparem el timbal.
Posarem una capa de polenta, d'un dit de gruix. A sobre afegirem les verdures i una altra capa de polenta. Espolvorejem una mica de mozzarella i orenga per sobre i ho gratinarem 10' al forn.


Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. La polenta la tinc a pendents, un cop la vaig provar i la vaig trobar "disgustada", però crec que ha de tenir molt potencial!! La combinació que proposes pinta molt i molt bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'encanta i és molt versàtil! Anima't, que és una bona alternativa.

      Elimina
  2. Saníssim i què bo!! la polenta també la tinc molt pendent...!bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt ràpida de fer i una boníssima alternativa als hidrats de carboni als que estem habituats!

      Elimina
  3. Un altre ingredient que tinc pendent...m'emporto la recepta perquè fa una pinta deliciosa! I sempre m'agradat molt la farina de blat de moro. Suposo que deu tenir un gust un pèl més fort,oi? Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un a mica més que la pasta potser si, però és força neutre també. I si t'agrada la farina de blat de moro t'encantarà!

      Elimina