BESCUITS I MAGDALENES

BANANA BREAD

de juny 09, 2016 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

M'encanta aquesta recepta! És un bescuit sucós, amb molt de gust...per molt que el mengi no em cansaré mai...jejeje.És de l'Alma Obregon.
I que millor recepta per estrenar el nou disseny del blog! Ja feia temps que li donava voltes a fer un canvi,però la falta de temps i de coneixements per fer-ho, han fet que la cosa s'hagi anat posposant una mica.
Però per fi ha arribat el dia de l'estrena....i amb molta il.lusió us presento la nova imatge, encara que el blog continuarà tenint la mateixa essència. Espero que us agradi!!!
Agraïr a l'Anna que m'hagi fet el logo, i sobretot a l'Edgar tot l'esforç dedicat, ja que sense ell no haguès sortit res de res. Quin curro que t'has fotut!!! Sempre va bé tenir un amic informàtic, veritat??
També m'he modernitzat, i a partir d'ara em podreu trobar també a Facebook i a Instagram!
Ara si, disfruteu de la recepta!



Ingredients:
-175grs Farina Blat
-50grs farina Blat Integral 
  -2 Ous L
-100ml oli d'oliva suau
-150grs Sucre Morè 
 -3 Plátans madurs
-1Cdta Llevat químic
-1/2 Cdta Bicarbonat
-1 Cdta Canyella
-75grs Nous
-75grs Xips de chocolata negra

En un bol batim els ous amb l'oli. Per una altra banda, barrejem tots els ingredients secs (farina, sucre, llevat, bicarbonat i canyella).
Mesclem les dues preparacions, i per últim afegim el plàtan ben aixafat, les nous i la xocolata. Ens quedarà una massa força densa.
Aboquem al motlle, que haurem forrat amb paper de forn o engrassat amb oli o mantega.
Coure al forn 45' a 180º.

Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Mmm quina pinta!!! crec que ja sé com gastaré els 3 plàtans madurets que tinc al congelador ;). Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Gràcies!! Aquí ja no en queda ni un tastet!

    ResponElimina
  3. Com et vaig comentar, m'encanta la nova imatge! La "currada" ha valgut molt la pena! Moltes felicitats!

    ResponElimina