GALETES I BARRETES

BRONKIE O SUPER GALETA DOBLE XOCOLATA

de juny 01, 2016 Clara Amblesmansalamassa 11 Comments

Vaig veure aquesta recepta al blog de Sallys Baking Adicction (del qual em declaro fan incondicional) i em va semblar tan xula que el mateix dia em vaig posar a fer-la. Sembla una galeta, però sobretot la part de xocolata negra té textura de brownie, així que és mig galeta-mig brownie....resumint...pecat mortal! I una bomba calórica...però està boníssim!!
Les seves galetes tenen una pinta bastant menys "rústica que la meva"; aquí a casa dèien que les meves éren terrorífiques, ideals per Halloween (estéticament parlant), però de gust han quedat molt bones. La recepta sembla laboriosa, ja que la llista d'ingredients és llarga, però no ho és, així que, a què espereu a probar-la?


 
 Ingredients( 1 galeta XL i 25 galetes normals):
Massa galeta-brownie xocolata
-125grs Farina
-115grs Mantega
-1 Ou L
-100grs Sucre blanc
-100grs Sucre morè
-55grs Cacao
-1 Culleradeta essència vainilla
-1 Culleradeta Bicarbonat
-1/2 Culleradeta sal
-30ml Llet
-150grs Gotes de xocolata blanca
Massa galeta blanca
-250grs Farina
-170grs Mantega
-1 Ou L
-50grs Sucre blanc
-150grs Sucre morè
-2 Culleradetes vainilla
-2 Culleradetes Maizena
-1 Culleradeta Bicarbonat
-1/2 Culleradeta Sal
-150grs Gotes xocolata negra

Preparem les masses de les galetes per separat, seguint el mateix procediment.
Per la massa de xocolata, batim la mantega amb els sucres. Tots seguit afegim l'ou, la vainilla i la llet. barrejem els ingredients secs, i els incorporem a la massa. Per últim afegim les gotes de xocolata i ho amassem bé perquè quedin ben repartides. Queda una massa molt enganxifosa.
Deixem la massa a dins d'un bol, tapada amb paper film, a dins de la nevera mínim 1 hora.
Per preparar la massa blanca, seguim els mateixos passos. Batim la mantega amb els sucres. Afegim l'ou i la vainilla i tot seguit hi mesclem els ingredients secs. Per últim incorporem la xocolata i deixem reposar a la nevera.
Un cop hagi reposat la massa, farem boletes, meitat de massa negra i meitat de massa blanca.
En el meu cas he fet galetes petites i també una XL, utilitzant un motlle de 22cm.
Fornejar les galetes petites durant 12-15' i la gran uns 30' a 180º.


Potser també t'interessa...

11 comentaris:

  1. Mmmm m'apunto a aquest pecat calòric però més que deliciós!! una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'en menjes una i després has d'anar a córrer una hora...jajajaja...però val la pena!

      Elimina
  2. M'encanta!! Impossible ignorar-les! Han de ser molt bones :))

    ResponElimina
  3. Me han encantado estas galletas, pero que divvinas te han quedado, en mi casa nada más salir del horno ni las verias, y yo misma me las comeria a pares, son un bocado divino...Bess

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja, a veces pasa lo mismo en la mía...será magia???

      Elimina
  4. Jo em declaro fan incondicional de les teves bronkies...
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. Jo em declaro fan incondicional de les teves bronkies...
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  6. Ostres! M'he trobat amb el canvi de look del blog i t'haig de dir que m'ha agradat molt! Felicitats! I a més a més em trobo amb aquesta deliciosa recepta! Mira que són fotogèniques aquestes galetes-brownie-galetes....! M'emporto una! Petonets!

    ResponElimina