PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

PATATES AMB SÍPIA

de maig 26, 2016 Clara Amblesmansalamassa 7 Comments

Mai se'm havia acudit per les patates amb sípia, i la veritat és que m'han encantat. Aquests dies passats que va tornar una mica el fred, em va venir de gust un plat calent i consistent, així que si us animeu ja ho sabeu.


 Ingredients(2-3 persones):
-4 Patates mitjanes
-350grs Sipia trossejada
-1 Ceba
-1 Carbassó
-3 Grans d'all
-1/2 got vi blanc
-Sal
-1 Punteta Pebre negre mòlt
-1 Punteta Pebre vermell de la Vera
-3-4 fils Safrà

Tallem les verdures i les sofregim amb una mica d'oli d'oliva. Afegim el sípia i li donem un parell de voltes amb les verdures. Incorporem el vi blanc i ho deixem a foc mig uns 10'.
Agreguem les patates (pelades i tallades a trossos grans) i cobrim d'aigua tot just. Posem els condiments als gust i deixem coure a foc mig uns 30' o fins que la patata sigui cuita.

Potser també t'interessa...

7 comentaris:

  1. Molt bona, aquesta cassoleta!! Aquí per Lleida ja està fent caloreta, així que la guardo per la tardor. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Doncs per una cassoleta d'aquestes si cal ja posaré l'aire condicionat, ha,ha!! Ben bona i ben fàcil de preparar!

    ResponElimina
  3. A nosaltres ens agrada tant que, encara que faci caloreta, de tant en tant en fem!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. A nosaltres ens agrada tant que, encara que faci caloreta, de tant en tant en fem!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina