BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE PASTANAGA, COCO I LLIMA

de febrer 09, 2016 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Continuo amb el meu propósit de fer dolços una mica més saludables, sense gaires refinats. D'aquí res faré un bescuit sense res...jaja. Vaig fent proves, i algunes són més encertades que d'altres.
Aquest és sense lactosa, sucre morè i mescla de farines, integral i de blat.
Aquest bescuit és una d'aquestes proves que no han sortit pas malament. És de textura humida, amb un fort gust a llima. No és excessivament dolç però és ben gustós.
La molla ha quedat una mica trencadissa, però el resultat m'ha agradat força.


Ingredients:
-4 Ous L
-125grs Farina de Blat
-125grs Farina de blat integral
-1 cdta de Llevat Royal
-175grs Sucre Morè
-150grs Pastanaga
-75grs Coco
-1 got Suc Llima
-1/2got Oli de girasol

Batim els ous amb el sucre. Afegim l'oli i el suc de llima, i tot seguit anem incorporant la farina i el llevat, sense parar de mesclar perquè no ens surtin grumolls. Pelem la pastanaga i la trituremo ratllem. L'afegim a la mescla, juntament amb el coco i remenem bé.
Aboquem la massa al motlle i espolvorejem coco per sobre.
Coem al forn durant 40' a 180º.

Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Doncs fa molt bona pinta! Aplaudeixo els teus experiments i les ganes de provar coses noves a la cuina. La llima deu donar-li un gustet molt especial.
    Marta

    ResponElimina
  2. Doncs crec que la textura t'ha sortit molt bé! I aquesta combinació de coco, pastanaga i llima fa venir salivera! Trobo genial que experimentis amb dolços més saludables; així evitem tenir aquestes pujades de sucre que sols fan que, cinc minuts després de menjar un tall, ja en vulguis menjar-te un altre el doble de gran. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quanta raó...jejeje, però amb aquesta també em passa...jiji!!!

      Elimina