PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

TAGLIATELLE INTEGRAL AMB CARBASSÓ I GAMBES

d’octubre 28, 2015 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

A vegades arriba l'hora de dinar i no has preparat res. De cop s'encén la llumeta i en 15' et fas un plat d'allò més bo. Sencill, ràpid, saludable.
Aquest és el cas. Una recepta amb pocs ingredients i un gran resultat.

Ingredients (2 persones):
-250grs Tagliatelle Integrals
-1 carbassó mitjà
-300grs Gambes pelades congelades
-1 Dent d'all
-Sal

Posem abundant aigua a bullir amb una mica de sal. Coem la pasta el temps indicat i reservem.
Tallem l'all a trossets, i fem el mateix amb el carbassó. Ho sofregim amb un raig d'oli d'oliva fins que sigui cuit. Afegim les gambes, que prèviament haurem descongelat i les cuinem amb el carbassó fins que estiguin fetes. Posem sal al gust i emplatem.
Servir acompanyat d'una mica de formatge i orenga.

Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Un plat senzill i bo boníssim! me l'anoto per aquests dies que no tens temps de res! un petó ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em va encantar i aixo que va ser molt improvitzat!

      Elimina
  2. Me encanta este plato de pasta con calabacin , sencillo y delicioso!!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si...está buenísimo!! Y más fácil imposible.

      Elimina