PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

CHEESECAKE DE MANTEGA DE CACAHUET

de març 16, 2015 Clara Amblesmansalamassa 3 Comments

Després de l'èxit de les galetes de mantega de cacahuet, no me'n he pogut estar de fer aquest cheesecake. És mooolt contundent i té força gust a cacahuet, però no té cap desperdici .
La recepta l'he adaptat del blog Objetivo:Cupcake Perfecto.


Ingredients (motlle rodó 20cm):
Massa
-200grs galetes Belvita Desayuno
-90grs mantega
Farcit
-600grs formatge philadelphia
-180grs mantega cacahuet
-140gs sucre
-2cdes farina
-4 ous M
-65ml nata muntar

Esmicolem les galetes i les barrejem amb la mantega fosa. Cubrim la base del motlle i una mica dels laterals amb la massa de galeta. Apretem bé perquè quedi ben compacta i ho reservem a la nevera mentre preparem el farcit.
Barrejem el formatge i la mantega de cacahuet. Tot seguit afegim el sucre i la farina. Incorporem els ous 1 a 1 i finalment hi mesclem la nata.
Aboquem la mescla al motlle, i coem al forn 15' a 180º + 60-70' a 120º-150º.
Per evitar que se us trenqui la superfície del pastís, un cop cuit, deixeu que es refredi una mica i paseu un ganivet per la vora del motlle i així treieu una mica de pressió, ja que al refredar-se es contrau.
I si us trenca com a mi...sempre li podeu posar una cobertura de mermelada, xocolata, nata...


Potser també t'interessa...

3 comentaris:

  1. Doncs me l'emporto per fer! El gust del cacauet m'encanta!!
    Marta

    ResponElimina
  2. La crema de cacahuet li dóna un gust molt especial. Això si, cal fer un dinar lleuger per unes postres taaant contundents...jaja.

    ResponElimina
  3. Ostres aquesta recepta me l'havia perdut! És que em pirra la mantega de cacauet! Quina bona idea! Un petonet!

    ResponElimina